Ki nem várja november közepe-vége felé? Izgulunk együtt?
Pultos vagyok egy palackosban! Reggel 8-tól este 9ig,hétvégén este 10ig dolgozok minden másnap! Emelgetem a rekeszeket,átveszem az árut,feltöltöm a boltot!
Hát kiváncsi lennék, mit szólna a doki, ha úgy mennél,hogy kell a gyógyszer!? Ezt nem írja fel csak úgy szerintem! :)
Hát biztos,hogy nem segíti elő! Na meg a buszozás sem lehet nagyon hasznos!
Ma megyek UH-ra,már alig várom,hogy mi lesz! Remélem látnak már valamit! :) És mi meg akcióba lépünk! :D
Hát nem lettem semmivel okosabb,megmondom őszintén kicsit csalódott vagyok! Azt hittem mondanak valami konkrétumot,de ugyanazokat nézték,amit a múltkor! De nem baj, ez még csak az első UH,holnapután megint megyek,hátha akkor már látnak valamit!
Ami aggaszt:
"Endometrium leírása: a belső méhszáj magasságában 4,7mm-re szélesedik,polyp suspect"
Ez mit jelenthet? Mert semmit nem mondott az orvos! Polipom van? Az a baj,hogy nem a saját orvosom csinálta az UH-t!
Kicsit megijedtem! :(
Hát nem tudom,valószinű,hogy már akkor is ott volt,csak kisebb volt,vagy nem vette észre! Holnap lesz 1 hónapja,hogy voltam UH-n,akkor már látszódott volna! De az is lehet,hogy nincsen semmi! Majd a következőn kiderül!
Hát nem mondott semmit,annyit kérdezett,hogy babát szeretnék-e,mondtam,hogy igen! Ja meg,hogy szültem-e már! Hát sajnos még nem! És kb ennyi volt a "beszélgetés" !
Olyan szar,hogy nem mondanak semmit! Szerintem majd csak akkor lesz valami konkrétum,ha a leletekkel visszamegyek a magándokihoz és ő kiértékeli! Na de addig várni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!