Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja november közepe-v...

Bogikaa89 kérdése:

Ki nem várja november közepe-vége felé? Izgulunk együtt?

Figyelt kérdés
November 19-re nem várom! Majd 1 év próbálkozás után nagyon-nagyon bízom! :)
2013. nov. 8. 10:09
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/455 A kérdező kommentje:

Pultos vagyok egy palackosban! Reggel 8-tól este 9ig,hétvégén este 10ig dolgozok minden másnap! Emelgetem a rekeszeket,átveszem az árut,feltöltöm a boltot!

Hát kiváncsi lennék, mit szólna a doki, ha úgy mennél,hogy kell a gyógyszer!? Ezt nem írja fel csak úgy szerintem! :)

2013. nov. 30. 23:17
 152/455 anonim ***** válasza:
Hú,az kemény lehet.biztos az.se segíti elő a babásodást.én meg postán dolgozom,rengeteget buszozok egy nap,agyon ráz,utána meg a sok csomag emelgetése.nem tudom,hogy a buszozás az káros lehet-e.de biztos nem segít.
2013. dec. 1. 09:06
 153/455 A kérdező kommentje:

Hát biztos,hogy nem segíti elő! Na meg a buszozás sem lehet nagyon hasznos!

Ma megyek UH-ra,már alig várom,hogy mi lesz! Remélem látnak már valamit! :) És mi meg akcióba lépünk! :D

2013. dec. 3. 08:52
 154/455 anonim ***** válasza:
Hát nem sajnos.de ha belegondolunk,akkor végülis ez nem volna szabad,hogy befolyásolja.nagyon szorítok.majd írj ám,h.mi volt.mikor mész?
2013. dec. 3. 12:43
 155/455 A kérdező kommentje:
Èpp a buszon ülök! 2től van uh! :) kicsit izgulok! :)
2013. dec. 3. 12:57
 156/455 anonim ***** válasza:
Na mi volt?mit mondott a doki?
2013. dec. 3. 16:23
 157/455 A kérdező kommentje:

Hát nem lettem semmivel okosabb,megmondom őszintén kicsit csalódott vagyok! Azt hittem mondanak valami konkrétumot,de ugyanazokat nézték,amit a múltkor! De nem baj, ez még csak az első UH,holnapután megint megyek,hátha akkor már látnak valamit!

Ami aggaszt:

"Endometrium leírása: a belső méhszáj magasságában 4,7mm-re szélesedik,polyp suspect"

Ez mit jelenthet? Mert semmit nem mondott az orvos! Polipom van? Az a baj,hogy nem a saját orvosom csinálta az UH-t!

Kicsit megijedtem! :(

2013. dec. 3. 18:44
 158/455 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom.hát szerintem lehet,h.az akar lenni.de mondjuk a polip nem két nap alatt nől oda.ha az lenne,akkor szerintem látta vna múltkor az orvos.aki ma volt nem is mondott semmit?
2013. dec. 3. 22:06
 159/455 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom,valószinű,hogy már akkor is ott volt,csak kisebb volt,vagy nem vette észre! Holnap lesz 1 hónapja,hogy voltam UH-n,akkor már látszódott volna! De az is lehet,hogy nincsen semmi! Majd a következőn kiderül!

Hát nem mondott semmit,annyit kérdezett,hogy babát szeretnék-e,mondtam,hogy igen! Ja meg,hogy szültem-e már! Hát sajnos még nem! És kb ennyi volt a "beszélgetés" !

Olyan szar,hogy nem mondanak semmit! Szerintem majd csak akkor lesz valami konkrétum,ha a leletekkel visszamegyek a magándokihoz és ő kiértékeli! Na de addig várni...

2013. dec. 3. 22:18
 160/455 anonim ***** válasza:
Ó szegényem.pedig úgy bíztam benne,h.jó eredményeket újságolsz.figyi,ha gond lenne,akkor szerintem ez a doki is mondta vna.és a tüszőidről se mondott semmit,meg a peteérésedről?mikor mész a sajátodhoz?
2013. dec. 4. 04:23
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!