Ki nem várja november közepe-vége felé? Izgulunk együtt?
Hát,hogy én milyen szerencsétlen vagyok! Ma is kifogtam egy jó dokit! Kb 10 percig matatott bennem,mire megtalálta a dolgokat! A szonográfus nő 3 perc alatt látot mindent!
Endometrium: 11mm
jobb petefészekben 14mm-es tüsző
a balt meg sem találta!!!!
douglasban kis mennyiségű szabad folyadék található!
Jövőhéten megyek a dokimhoz,remélem ő majd felvilágosít mindenről,mert itt nem mondtak semmit! :(
Nem tudom,hogy ez annak a jele-e, hogy megvolt a peteérés! Lehetséges! A nyálkahártya szépen vastagodott,féltem is tőle,hogy majd a closty miatt elvékonyodik! Valószinű az E-vitamin is segített!
Ezekért a vizsgálatokért nem kell fizetni,csak majd ha magándokihoz megyek vissza!
Utánaolvasok majd neten,hogy most mi lehet!
Sziasztok.
Bocsi, hogy beleszólok, de jól mondja a válaszoló, megvolt a peteérésed kb. 1-2 nappal ezelőtt.
7-es válaszoló vagyok, nekünk sem jött össze a baba, Én azóta voltam endokrinológusnál és sajnos inzulinrezisztenciám van.:S Mindenem rendesen működik, csak nem tud megtapadni a petesejt..
Kitartást nektek, és remélem mihamarabb összejön a várva várt csoda:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!