Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja november közepe-v...

Bogikaa89 kérdése:

Ki nem várja november közepe-vége felé? Izgulunk együtt?

Figyelt kérdés
November 19-re nem várom! Majd 1 év próbálkozás után nagyon-nagyon bízom! :)
2013. nov. 8. 10:09
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/455 A kérdező kommentje:

Jajj de örülök neked kedves sz! Nekem sincs tünetem,de szerintem ez nem olyan nagy baj! :) mikor tesztelsz?

Anita! Remélem jót tesz a pempő,és helyrehoz belül mindent! Ha nem jön meg,akkor sem tesztelsz?

Szoritok nagyon Nektek! :)

2013. dec. 17. 12:01
 202/455 anonim ***** válasza:
:) 22.ére nem várom hivatalosan..19-20.án már csökkeni szokott a hőm..ha esetleg nem csökken, vasárnap tesztelek :)
2013. dec. 17. 13:43
 203/455 anonim ***** válasza:
Elméletbe úgy tervd
2013. dec. 17. 13:45
 204/455 anonim ***** válasza:
Terveztem,h.nem fogok,hanem ha nem jön meg,akkor januárba megyek orvoshoz.de majd meglátjuk.szerintem meg fog jönni.majd mindenképp írd ám meg a teszt eredményét.már egy hónapja beszélgetünk. :D. Hogy elrohant az idő,nem?!
2013. dec. 17. 13:48
 205/455 A kérdező kommentje:

Természetesen megírom az eredményt,ma bejelentkeztem a dokihoz csütörtökre! Viszem a leleteket,kíváncsi vagyok mit mond!

Nagyon elszaladt az idő,hihetetlen! Emlékszem,mikor kiirtam ezt a kérdést! :)

2013. dec. 17. 14:36
 206/455 anonim ***** válasza:
Hamarosan meg már arról beszélgetünk,h.milyen szépen fejlődik a babád. :) nekem egyre intenzívebb a görcsölgetés,úgyh.szerintem nemsokára megjön.ráadásul le is betegedtem.fáj a torkom nagyon,meg a vikinek is légcsőhurutja van,ugyh.a héten itthon vagyok vele tápppénzen.
2013. dec. 17. 18:20
 207/455 A kérdező kommentje:

Hát remélem,hogy erről fogunk beszélgetni! :) Olyan jó, hogy van ez az oldal és,hogy Rád/Rátok találtam ezáltal! Mindig lesem,hogy mikor ír valaki,és számol be valami fejleményről! De azért te se keseredj el,lehet majd a nem próbálkozós hónapban jön össze a babó! ;)

Én is betegeskedtem kicsit pár napig,meg voltam fázva ,de szerencsére nem tartott sokáig! Szegény kis Vikinek mielőbbi gyógyulást! :) Te pedig pihenj,amig táppénzen vagy! :)

Jövőhéten meg már Karácsony! Várjátok már? :) Én nagyon!

2013. dec. 17. 19:21
 208/455 anonim ***** válasza:

Hát nagy a készülődés a karácsony miatt.nagyon várjuk már.gondolom ti is.Viki teljes izgalomban van aranyom.:) remélem hamar meggyógyul.mondjuk kopp-kopp a köhögésen kívül más baja szerencsére nincs neki,de oviba nem engedem,nehogy még ünnepekre összeszedjen valamit.

Jajj,én is nagyon örülök,hogy így megismerkedtünk ezen az oldalon.annyi erőt adott nekem,hogy beszélgetünk.én is mindig nézem,hogy jött e válasz. :) megmondom őszintén,néha eszembe jutott,hogy milyen jó lenne,ha közelebb laknánk egymáshoz.lehet tök jó barátok lennénk.

2013. dec. 17. 20:28
 209/455 A kérdező kommentje:

Hát igen,jó lenne ha személyesen is ismernénk egymást! Én is sok erőt merítettem a történetedből!

Mi is várjuk az ünnepeket,nagy a készülődés,bár én dolgozom végig sajnos! :) De már megy a díszítés,karácsonyfa már megvan,úgyhogy minden megy hipp-hopp! Gyorsan eltelik ez a pár nap! :)

2013. dec. 17. 20:39
 210/455 anonim ***** válasza:
Dolgozni fogsz az ünnepek alatt?de 25-26 csak nem?hát nekem most nagyon összejött.héten táppénz,hétfőn meló,utána meg majd csak 30án kell menni.legalább sok időt tölthetek a vikikével.
2013. dec. 17. 21:02
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!