Ki nem várja november közepe-vége felé? Izgulunk együtt?
Szerintem tuti baba van.főleg,ha ezek a tünetek nem szoktak máskor mensi előtt jelentkezni.görzsölni szokott a hasad máskor is előtte?amugy a closty az nem tudja a premens tüneteket felerősíteni nem?nagyon szúrkolok neked.neked legalább legyen szép karácsonyi ajándékod,ha nekem már nem jött össze.
remélem megjön a páromnak az esze.nem mertem szóbahozni,hátha akkor elkezdi előlről az ostoba elméletét,aztán ugyan oda jutunk,ahol abbahagytuk.inkább befogom a szám,aztán magamba örülök.holnap reggel meg elkezdem a méhpempő második kúráját,meg megint elkezdem szedni az e vitamint.
Nem igazán szokott előtte jelentkezni,főleg a görcsölgetes! A mellem ma megint fáj,egyre érzékenyebb! Most már kivarom a 24.-ét akkor már tuti mutat valamit a teszt!hacsak meg nem jön holnap! De reménykedek!
Remélem segít a méhpempő meg az e-vitamin és mielőbb babás leszel! :)
Nem nyúz,ő nincs rástresszelve a dologra! :) És azt veszem észre,hogy most én sem! Nem tudom miért,de most nem vagyok rákattanva,hogy teszteljek! Lehet félek a csalódástól!Meg mi van ha csak kitolódik a ciklusom?
24-én tesztelek!! :)
Hát én is nagyon sajnálom, el is vagyok keseredve,pityeregtem is egy kicsit,de már összeszedtem magam!
Igen,együtt izgulunk! :) de jó hogy van valaki,akivel beszélhetek erről! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!