Bogikaa89 kérdése:
Ki nem várja november közepe-vége felé? Izgulunk együtt?
Figyelt kérdés
November 19-re nem várom! Majd 1 év próbálkozás után nagyon-nagyon bízom! :)2013. nov. 8. 10:09
301/455 anonim válasza:
Hát sajnos nekünk ennyi volt. :( ma délután mondtam meg páromnak,hogy nem jött össze,mert késő este mikor megbetegedtem,akkor már aludt,reggel mikor indultam dolgozni,ő már rég dolgozott,erre azt mondta,hogy oké,ő adott neki még egy esélyt,mindent beleadtunk,mégse jött össze,úgyhogy nem próbálkozunk tovább.gondolhatod mennyire kiborultam mikor amúgy is totál magam alatt voltam.szörnyen összevesztünk,és ő azzal zárta le a témát,hogy ha ezt nem tudom elfogadni,akkor keressek magamnak olyant,aki úgy gondolkodik,mint én.hát nagyon kiborultam.és sajnos meg kell mondanom,hogy amilyen lelki állapotban vagyok,komolyan elgondolkodtam rajta.megpróbálok beletörődni,de félek,hogy nem fog menni,akkor pedig rá fog menni a kapcsolatunk.nem haladhatunk két irányba ha közös jövőt szeretnénk.nem tudom mi lesz.:(
302/455 A kérdező kommentje:
Annyira sajnálom,hogy így összevesztetek! Pedig nem szabad feladni! Hiszen már van egy kislányotok,nem lehet olyan nagy a baj! Én is ebben hiszek,hogy már voltam terhes,és csak egy kis hiba volt,ami miatt nem maradt meg szegény! Próbáljátok meg átbeszélni mégegyszer és adjatok még esélyt a dolognak!
És én a helyedben keresnék egy másik orvost,aki foglalkozik veled normálisan!
Fel a fejjel! :)
2014. jan. 16. 22:27
303/455 anonim válasza:
Mi újság van veled?mikorra nem várod?
304/455 A kérdező kommentje:
Semmi érdekes, ha 28 nappal számolok akkor holnapra,de inkább 30 nappal számolok! :) remélem összejött!
2014. jan. 19. 12:28
305/455 anonim válasza:
De azt is számold hozzá,hogy később volt peteérésed.én is remélem,hogy ez lesz a te hónapod.van vmi tüneted?
306/455 A kérdező kommentje:
Azért számolom inkább 30 nappal,mert a 16. napon volt az ovulációm! Kicsit feszül a cicim meg érzékeny,de az mensi előtt is szokott lenni,úgyhogy nem élem bele magam! :)
2014. jan. 19. 14:05
307/455 anonim válasza:
Hát,én nagyon szorítok.múlt hónapban hány napra jött meg?nem volt azóta vérvételed?orvos mit mondott az eredményre?
308/455 A kérdező kommentje:
Múlt hónapban is 30 napra jött meg! Dokinál nem voltam még,majd csütörtökön megyek!Emelkedett a progeszteron szintem,remélem elég lesz! :)
2014. jan. 19. 17:59
309/455 anonim válasza:
Na mizu?teszteltél?van tüneted?
310/455 A kérdező kommentje:
Nem teszteltem,megvarom a csütörtököt,ha kibirom! :) tünetem annyi,hogy meg van duzzadva a mellem meg kicsit húzódik,de ez mensi előtt is szokott lenni sajnos! :/
2014. jan. 21. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!