Ki nem várja november közepe-vége felé? Izgulunk együtt?
Hát az biztos,hogy megérdemelnék,ha ennyit vártak rá!
Hát nekem lombikbébim tuti nem lesz! Sajnos nagyon drága! :( Ettől félek,hogy ha nem lehet természetes úton babám,akkor sose leszek anyuka!
Viszont a párom képzeld olyan cuki volt a minap,hogy ha nekem megcsinálják az átjárhatóságit,akkor ő is elmegy spermavizsgálatra! Annyira imádom!! :)
Hát sajnos nem kaptam meg a szurit,mert ismét túl nagyra nőtt a tüszőm! :( azt mondta a doki,hogy ne pazaroljuk mert drága! Ma megyek UH-ra,majd kiderül hogy megrepedt-e a tüszőm!
A lombiknál maga az első beültetés ingyenes,de a gyógyszerek meg a szurik nagyon drágák!
Te hogy vagy? Mikorra is nem várod?
Nemvárt előtti negatív teszt nem jelent semmit! :) Nagyon drukkolok!
Velem semmi extra,semmi különöset nem érzek,remélem,hogy legalább a tüszőm megrepedt! :(
Szerintem ez a hónap is kuka!
Mondtam is a páromnak,hogy megcsináltatom az átjárhatósági vizsgálatot,és utána pihentetjük kicsit a témát! Volt egy nagyobb veszekedésünk és úgy gondolom,hogy nem ér ennyit az egész! Hátha tényleg igaza lesz sokaknak,hogy ha nem gondolok rá,meg nem várom akkor fog sikerülni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!