Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja november közepe-v...

Bogikaa89 kérdése:

Ki nem várja november közepe-vége felé? Izgulunk együtt?

Figyelt kérdés
November 19-re nem várom! Majd 1 év próbálkozás után nagyon-nagyon bízom! :)
2013. nov. 8. 10:09
❮❮ ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... ❯❯
 341/455 A kérdező kommentje:
Voltam tesztet írni, majd még várom,hogy hívjanak elbeszélgetésre! :) Remélem sikerül! :)
2014. febr. 4. 14:10
 342/455 anonim ***** válasza:
Csak össze jön a munka is,meg a baba is.barátnőm,meg egyben munkatársam meg egy hete volt beültetésen.már 3 éve próbálkoztak,aztán kiderült,h.a párjának kevésa spermaszáma,az ő savas környezete meg megöli azt a keveset is.remélem összejön nekik.7et termékenyítettek meg,5öt lefagyasztottak,kettőt meg visszakapott.5 naposan kapta őket vissza.az egyiken már megjelent az a vmi ami s
2014. febr. 4. 17:41
 343/455 anonim ***** válasza:
Segít neki megtapadni beágyazódás után.azt mondta az orvos,h.nagyon jók az esélyek.remélem sikerül nekik.megérdemelnék már ők is.
2014. febr. 4. 17:42
 344/455 A kérdező kommentje:

Hát az biztos,hogy megérdemelnék,ha ennyit vártak rá!

Hát nekem lombikbébim tuti nem lesz! Sajnos nagyon drága! :( Ettől félek,hogy ha nem lehet természetes úton babám,akkor sose leszek anyuka!

Viszont a párom képzeld olyan cuki volt a minap,hogy ha nekem megcsinálják az átjárhatóságit,akkor ő is elmegy spermavizsgálatra! Annyira imádom!! :)

2014. febr. 4. 18:25
 345/455 anonim ***** válasza:
Aranyos.:) miért mennyi a lombikbébi?ezt sose feszegettem barátnőmmel,nem igen akartam rákérdezni. Megkaptad a szurit?
2014. febr. 7. 04:50
 346/455 A kérdező kommentje:

Hát sajnos nem kaptam meg a szurit,mert ismét túl nagyra nőtt a tüszőm! :( azt mondta a doki,hogy ne pazaroljuk mert drága! Ma megyek UH-ra,majd kiderül hogy megrepedt-e a tüszőm!

A lombiknál maga az első beültetés ingyenes,de a gyógyszerek meg a szurik nagyon drágák!

Te hogy vagy? Mikorra is nem várod?

2014. febr. 7. 10:45
 347/455 anonim ***** válasza:
Hát nekem holnap-holnap után lesz esedékes.ma csináltam egy tesztet,mert túrán éreztem magam,de full nega lett,úgyhogy megint nem sikerült.veled mizújs?
2014. febr. 10. 13:43
 348/455 anonim ***** válasza:
Furán
2014. febr. 10. 13:43
 349/455 A kérdező kommentje:

Nemvárt előtti negatív teszt nem jelent semmit! :) Nagyon drukkolok!

Velem semmi extra,semmi különöset nem érzek,remélem,hogy legalább a tüszőm megrepedt! :(

Szerintem ez a hónap is kuka!

Mondtam is a páromnak,hogy megcsináltatom az átjárhatósági vizsgálatot,és utána pihentetjük kicsit a témát! Volt egy nagyobb veszekedésünk és úgy gondolom,hogy nem ér ennyit az egész! Hátha tényleg igaza lesz sokaknak,hogy ha nem gondolok rá,meg nem várom akkor fog sikerülni! :)

2014. febr. 11. 13:27
 350/455 anonim ***** válasza:
Nekem eddig minden terhességemet kimutatta a teszt már 4 nappal a nemvárt előtt.hát ez a sikertelenség minden kapcsolatot megvisel.nekünk is állandó hírforrás.a múltkori meg hatalmas tüskét hagyott bennem.min vesztetek össze ennyire?
2014. febr. 11. 14:28
❮❮ ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!