Ki nem várja november közepe-vége felé? Izgulunk együtt?
Ó Istenem!Sajnálom nagyon.pedig annyira azt hittem,hogy baba.De még lehet,hogy nem fog megjönni.addig van remény,míg meg nem jön.
Én meg megbetegedtem.tegnap fájt minden porcikám,meg csikart a hasam,lementem az orvoshoz,és idült hörghurutom van,meg elkaptam a hányás hasmenés vírust.tegnap dél óta mint egy hulla csak fekszem,enni ez a második napja,h.nem bírok,a hasam megy,meg hányok,lázas vagyok. :(
Hát egyre jobban olyan,hogy mensi lesz! Szerintem holnapra várható igazán! Olyan szörnyű,hogy nem sikerül egyikünknek sem... :(
Jajj szegény,akkor jól ágynak dőltél! :( Nagyon gyakori most a hányás-hasmenés! Mielőbbi gyógyulást! Remélem Vikike nem kapja el!
Megvolt neki a farsang? És Törpilla lett végül? :)
Tőle kaptam el a hànyós vírust.majd jövő héten lesz a nagy nap:)
Hát igen elég elkeserítő.de te szoktál előtte barnázni?párod mit szól,h.nem sikerült?nagyon magad alatt vagy mi?
Igazából néha van mensi előtt barnázás,de nem mindig!
Nagyon érdekes,hogy most nem vagyok annyira magam alatt,nem tudom miért! Talán már megszoktam! A párom sosem mutatja,de biztos neki is nagyon rossz!
Hát sajnos ez mensi lesz! Már inkább pirosas,mint barnás!
Te hogy vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!