Ki nem várja november közepe-vége felé? Izgulunk együtt?
Ma veszek tesztet és holnap csinálom meg! :)
Igazából még magam sem tudom,remélem nem leszek "beteges" kismama és akkor dolgozok addig,ameddig tudok!Persze,ha az orvos engedi! De oda legkorábban is csak hét múlva akarok elmenni!
Nem tudom mi lesz még! :)
Megcsináltam igen és jól látható POZITÍV lett! :) :) Olyan boldog vagyok, bár még felfoghatatlan és nem tudom,hogy mi lesz!
Cicifeszülés van,hányinger szerencsére nincs! :)
Köszönöm szépen! Örülünk nagyon,de igazából még nem fogtuk fel! :)
Te hogy vagy?
Köszönöm,remélem így is marad! :) holnap felhívom a dokit,hogy menjek-e vagy ráérek még később is! Jobblenne ha akkor mmennék ha már látnánk is valamit petezsákon kívül! :)
Holnap elkezdem a vitamint is,te milyet szedtél? Én a femibion és a gravida közt vacilálok!
Azt mondta,hogy elég ha jövőhéten megyek! Előtte úgymond felesleges,nem nagyon látnak semmit!
Elzavartam a páromat a gyógyszertárba,gravidát vetettem vele!! Remélem nem hányok majd tőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!