Bogikaa89 kérdése:
Ki nem várja november közepe-vége felé? Izgulunk együtt?
Figyelt kérdés
November 19-re nem várom! Majd 1 év próbálkozás után nagyon-nagyon bízom! :)2013. nov. 8. 10:09
411/455 A kérdező kommentje:
Azota semmi,ez a 32. napom! Holnap szerintem veszek egy tesztet,ha addig nem jön meg! Bár lehet csak a stressztől késik! :)
2014. márc. 25. 10:36
412/455 anonim válasza:
Na akkor lehet mégis baba.de jó!nem is volt azóta folyásod?
413/455 A kérdező kommentje:
Nincs folyásom,semmi görcs! De lehet az új munkahely miatti stressz miatt késik!
Ma vettek fel,elsejével kezdek! Nem tudom mi lesz így...
2014. márc. 25. 17:35
414/455 anonim válasza:
Hát,azért a helyedben mindenképp ellőnék egy tesztet,főleg meló miatt,hogy tudd,hogy hogyan álljál hozzá.vicces lenne,ha pont most jönne össze,nem?
415/455 A kérdező kommentje:
Hát elég rosszul jönne ki az tuti!
Szerintem holnap veszek tesztet és holnapután megcsinálom,ha nem jön meg addig! Kiváncsi vagyok...
2014. márc. 25. 20:31
416/455 anonim válasza:
Na van valami fejlemény?vettél tesztet?megcsináltad?
417/455 A kérdező kommentje:
Fejlemény nincs, dolgozok holnap,holnapután,várok péntekig! Annyi van hogy néha görcsöl picit a hasam,de folyás nincs!!
2014. márc. 26. 12:02
419/455 A kérdező kommentje:
Szia! Nem teszteltem,mert dolgozok egész nap,nem volt időm venni! Majd reggel veszek és szombaton megcsinálom!
Annyi ''fejlemény'' hogy fáj a cicim meg néha a hasam alja egy picit! Szombaton kiderül minden! :)
Veled mizu?
2014. márc. 27. 16:28
420/455 anonim válasza:
Hát,mindenesetre én már gratulálok,mert szerintem tuti baba.de így most mit fogsz csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!