Bogikaa89 kérdése:
Ki nem várja november közepe-vége felé? Izgulunk együtt?
Figyelt kérdés
November 19-re nem várom! Majd 1 év próbálkozás után nagyon-nagyon bízom! :)2013. nov. 8. 10:09
401/455 A kérdező kommentje:
Holnap megyek a központba,de ma hívtak egy másik álláslehetőséggel a Boshból! Nem is számítottam rá,oda majd hétfőn megyek! :)
Nem érzek semmi tünetet! Nem hiszem,hogy összejött...
2014. márc. 20. 22:23
402/455 anonim válasza:
Na mi volt a központban?meglehet,hogy most összejött.most nem tudott a clostytól túlélni a tüsződ.
403/455 A kérdező kommentje:
Kitöltöttem a jelentkezési lapot,hétfőn megyek a boshba!
Ha most összejött nem tudom hogy lesz...munkahelyváltás előtt!
mindenesetre nagyon boldog lennék! :)
2014. márc. 22. 10:33
404/455 anonim válasza:
Mikorra nem várod?mára vagy holnapra?
405/455 A kérdező kommentje:
28 nappal számolva tegnapra de inkább 30-al számolok! Tehát hholnapra! :) de semmi tünet,pedig a cicim ilyenkorra már majd le szokott szakadni! :)
2014. márc. 22. 15:42
406/455 anonim válasza:
Na akkor lehet ez a nyerő hónap.mikor tesztelsz?
407/455 A kérdező kommentje:
Ma van a 30. nap...nekem általában így szokott megjönni,szóval a teszteléssel várok 1-2 napot!
De ha tényleg összejött,aminek nagyon-nagyon örülnék,nem tudom mit fogok csinálni...itt a nagy lehetőség egy nagyon jó munkahelyre!Szóval nem tudom mi lesz,de várom a fejleményeket...
Te hogy vagy? Akkor most egy darabig jegelitek a baba témát?
2014. márc. 23. 08:10
409/455 A kérdező kommentje:
Nem teszteltem,görcsölget a hasam,meg volt egy kis rózsaszín folyásom! Ebből megint mensi lesz szerintem...
2014. márc. 24. 14:44
410/455 anonim válasza:
Sajnálom nagyon.most majd az új munkahely eltereli a figyelmed,aztán sikerülni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!