Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja november közepe-v...

Bogikaa89 kérdése:

Ki nem várja november közepe-vége felé? Izgulunk együtt?

Figyelt kérdés
November 19-re nem várom! Majd 1 év próbálkozás után nagyon-nagyon bízom! :)
2013. nov. 8. 10:09
 441/455 anonim ***** válasza:
Na mit mondott az orvos?minden rendben?nekem most van múlóban a mensim.
2014. ápr. 11. 21:45
 442/455 A kérdező kommentje:
Hát sajnos nem tudtam visszamenni,mert nem engedtek el az oktatásról! Jövhéten már remélem vissza tudok menni! Néha fáj a hasam ezért is idegesít egy kicsit! :(
2014. ápr. 12. 08:43
 443/455 anonim ***** válasza:
Tesztet nem csináltál?lehet kéne,hogy tudd,hogy mi van.ha negatív,akkor sajnos vetélés volt,de ha pozitív,akkor lehet baba mégis,meg ne adj isten nehogy méhen kívül legyen.vérzés már elállt?nekem kellet kontroll teszt,orvos mondta,hogy a méhen kívülit kizárjuk.
2014. ápr. 12. 22:44
 444/455 A kérdező kommentje:

Azért mondta,hogy menjek azonnal UH-ra,hogy a méhen kívülit kizárjuk!

A vérzés elállt,kb addig tartott,mint egy rendes mensi! Tegnap volt egy pár csepp,de nem vér,inkább rózsaszines folyás! Igazából azért nem csináltam tesztet,mert minden terhességi tünetem elmúlt!

2014. ápr. 13. 07:25
 445/455 anonim ***** válasza:

Hát azért egy tesztet megérne szerintem.

Nálunk jó nagy káosz van sajnos.Jocóval nagyon nem jövünk ki mostanában.rengeteget veszekszünk,tiszta hülye.azt hiszi,hogy csak ő dolgozik,meg fárad el,más meg úgy sz@írja a pénzt.most épp a fejébe vette,hogy felmond,mert nem jön ki a munkatársával,meg szerinte meg se füzetik úgy ahogy ő gondolja,meg nehéz a munka.ha szólok neki,hogy gondolkodjon egy kicsit mert ebbe a munkanélküliségben inkább becsülje meg,akkor meg én vagyok a szemét,mert nekem csak a pénz kell.csak abba nem gondol bele,hogy azzal hogy itthon ülne,aztán szépen mosolyog egész nap,meg elmondjuk egymásnak 100x hogy szeretlek,azzal még jollakni nem fogunk,meg a vikinek mindent megadni.nem tudom mi van vele,de így nem leszünk jól,be kell látnom.meg azt is,hogy lehet nem véletlen nem jött össze a pici:'(

2014. ápr. 14. 20:17
 446/455 A kérdező kommentje:

Hát nagyon sajnálom,hogy így vagytok,de csak helyre jön minden! Fel a fejjel!!! :)

Nálunk szerencsére minden rendben,szerintem ilyen kiegyensúlyozott nem is volt a kapcsolatunk soha! Mindent megbeszéltünk a babával kapcsolatban,hogy várunk vele,dolgozunk keményen,kicsit összeszedjük magunkat és jövőre újra belevágunk!

Engem most lefoglal a munka meg az itthoni teendők,de péntekre úgy néz ki kaptam szabit és megyek az UH-ra! Ja meg iratok fel gyógyszert is a dokival!

Nyugodj meg,minden rendben lesz! :)

2014. ápr. 15. 18:03
 447/455 anonim ***** válasza:
Na sikerült eljutnod orvoshoz?mit mondott?
2014. ápr. 18. 12:54
 448/455 A kérdező kommentje:
Voltam igen,nem láttak semmit az UH-n,úgyhogy kiürült megint magától hál Isten! Fogamzásgátlót majd iratok ha megyek magánba a dokimhoz! :)
2014. ápr. 18. 13:32
 449/455 anonim ***** válasza:
Mert akkor nem is próbálkoztok idén tovább?
2014. ápr. 18. 15:39
 450/455 A kérdező kommentje:

Megbeszéltük a párommal,hogy idén nem! Az új munkahely miatt,meg a csalódások miatt,egy kicsit összeszedjük magunkat és jövőre belevágunk megint!

Ti hogy vagytok? Próbálkoztok még?

2014. ápr. 18. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!