Ki nem várja november közepe-vége felé? Izgulunk együtt?
Azért mondta,hogy menjek azonnal UH-ra,hogy a méhen kívülit kizárjuk!
A vérzés elállt,kb addig tartott,mint egy rendes mensi! Tegnap volt egy pár csepp,de nem vér,inkább rózsaszines folyás! Igazából azért nem csináltam tesztet,mert minden terhességi tünetem elmúlt!
Hát azért egy tesztet megérne szerintem.
Nálunk jó nagy káosz van sajnos.Jocóval nagyon nem jövünk ki mostanában.rengeteget veszekszünk,tiszta hülye.azt hiszi,hogy csak ő dolgozik,meg fárad el,más meg úgy sz@írja a pénzt.most épp a fejébe vette,hogy felmond,mert nem jön ki a munkatársával,meg szerinte meg se füzetik úgy ahogy ő gondolja,meg nehéz a munka.ha szólok neki,hogy gondolkodjon egy kicsit mert ebbe a munkanélküliségben inkább becsülje meg,akkor meg én vagyok a szemét,mert nekem csak a pénz kell.csak abba nem gondol bele,hogy azzal hogy itthon ülne,aztán szépen mosolyog egész nap,meg elmondjuk egymásnak 100x hogy szeretlek,azzal még jollakni nem fogunk,meg a vikinek mindent megadni.nem tudom mi van vele,de így nem leszünk jól,be kell látnom.meg azt is,hogy lehet nem véletlen nem jött össze a pici:'(
Hát nagyon sajnálom,hogy így vagytok,de csak helyre jön minden! Fel a fejjel!!! :)
Nálunk szerencsére minden rendben,szerintem ilyen kiegyensúlyozott nem is volt a kapcsolatunk soha! Mindent megbeszéltünk a babával kapcsolatban,hogy várunk vele,dolgozunk keményen,kicsit összeszedjük magunkat és jövőre újra belevágunk!
Engem most lefoglal a munka meg az itthoni teendők,de péntekre úgy néz ki kaptam szabit és megyek az UH-ra! Ja meg iratok fel gyógyszert is a dokival!
Nyugodj meg,minden rendben lesz! :)
Megbeszéltük a párommal,hogy idén nem! Az új munkahely miatt,meg a csalódások miatt,egy kicsit összeszedjük magunkat és jövőre belevágunk megint!
Ti hogy vagytok? Próbálkoztok még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!