Ki nem várja november közepe-vége felé? Izgulunk együtt?
Nem voltam dokinál,de szerintem jövőhéten megyek és megbeszélem vele az átjárhatóságit meg a spermavizsgálatot!
Mikorra nem várod? Már nem tudom követni! :)
Hát először is nagyon gratulálok Nektek! :)
Köszönöm jól vagyok,naptár szerint túl az ovun,de igazából nem éreztem semmi különöset,vagy csak nem is figyeltem magam! :) Dokihoz sem kértem időpontot,valamiért nem visz rá a lélek,hogy elmenjek! Két hét múlva csütörtökön leszek szabad,majd akkor elmegyek!
Most minden rendben,boldogság van,nem görcsölök! :) Te mikorra nem várod?
Hát sajnálom,hogy megjött,de lehet,hogy tényleg az lesz a legjobb,ha pihentetitek a dolgot,és nem görcsöltök rá! :) Barátnőm 35 évesen szülte az első babáját és minden rendben volt velük az elejétől a végéig! :)
Jön a jó idő,lehet programokat csinálni! Én is úgy gondolom,hogy még nem vgyunk elkésve... :)
Hétvégére nem várom! :) Nem nagyon figyelem magam,néha mintha szúrkálna a méhem,de nem nagyon észrevehető!
De most nem is nagyon van időm figyelni,mert sok dolgom van! :) Lehet összejön egy állás itt közelben egy CBA-ban! A pénz nem több,de legalább 100%ig hivatalos! :) Holnap megyek be,remélem sikerrel járok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!