Bogikaa89 kérdése:
Ki nem várja november közepe-vége felé? Izgulunk együtt?
Figyelt kérdés
November 19-re nem várom! Majd 1 év próbálkozás után nagyon-nagyon bízom! :)2013. nov. 8. 10:09
381/455 A kérdező kommentje:
Hát én már tényleg nem tudom,hogy mi megy bennem! :/ de már nem is sírok,úgy néz ki,feladtam...
2014. febr. 21. 14:23
382/455 anonim válasza:
Fel ne add semmiképpen.nekem anyumnak a legelső gyereke 39éve kiírt napon született,rendesen megindult magától,szépen lezajlott a szülés,azt hitték minden rendben,csak mikor kibújt a baba nem élt.:( utána anyu 3évig nem esett teherbe,azt hitték nem is lehet babájuk már,és 3 év után megfogant nővérem,utána meg még születtünk 3-an.tudom,ez engem se vigasztal,de ad egy kis reményt.te se add fel!neked ebben a hónapban lesz átjárhatósági?
383/455 A kérdező kommentje:
Nem,majd jövő hónapban megyek a dokimhoz,majd ő ad időpontot szerintem mindkettőnknek a vizsgálatra!
2014. febr. 23. 17:16
384/455 anonim válasza:
Megy a párod is?képzeld,találkoztam ismerősömmel,akinek nem jön össze a baba,volt endokrinológusnál,aki az inofolicot javasolta neki,és azt mondta,hogy ha tényleg babát szeretnének,akkor az nagyon sokat segít.csak majdnem 12000 volt.
385/455 A kérdező kommentje:
Igen,jön a parom is! :) hát tudod nekem is javasolta az Inofolic-ot,csak nagyon drága! :( de majd lehet rászánom magam!
2014. febr. 24. 12:03
386/455 anonim válasza:
Na mi újság?hogy vagy?mi lemaradtunk a peteérésről.tegnap volt,és nem tudtunk együtt lenni.ez a hónap is kuka.már a tököm kivan az egésszel.
387/455 A kérdező kommentje:
Szia! Nincs semmi különös! Eldöntöttem,hogy ki sem számolom,hogy mikor lesz kb a peteérésem! Most minden tök jó a párommal,nem akarom elrontani! Meg most én is jól érzem magam! :)
Attól még ma bújjatok össze! :) Sose lehet tudni :)
2014. febr. 27. 13:16
388/455 anonim válasza:
Hát,tegnap is elmaradt.hulla fáradtak voltunk mindketten,én meg csak azért mert''kell'' nem fogom erőltetni.hát,én is minden ciklus elején ezzel indulok neki,hogy nem érdekel,nem figyelem,nem foglalkozom vele,de aztán a végén mégis meg vagyok kattanva. :(
389/455 A kérdező kommentje:
Na mi újság? Valami fejlemény? Én speciel még azt sem tudom így hirtelen,hogy hanyadik napon vagyok! De most lesz majd valamikor a peteérés azt hiszem! :) Teljesen lenyugodtam,mert tudom,hogy így nem mehet tovább! Csak saját magamat és a kapcsolatomat teszem tönkre! Remélem így is marad és nyugalom lesz meg boldogság! :)
2014. márc. 7. 13:33
390/455 anonim válasza:
Nincs semmi különös.jó neked,hogy így ki tudtad verni a fejedből!már nem tudtam elképzelni,hogy mi a baj,hogy nem jelentkezel.orvosnál se voltál azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!