Ki nem várja november közepe-vége felé? Izgulunk együtt?
Aha,jobban vagyok,bár tegnap kicsit megint kiborultam...megtudtam,hogy a másik barátnőm is babát vár!
Tényleg mindenki terhes körülöttem!
Igen,elkezdtem a gyógyszert megint,de úgy döntöttem,hogy ezek után nem fogok menni több vizsgálatra!
Majd jön,ha jönni akar...
Igen,elmegyek az UH-ra,de a cisztásodás miatt csak!
Még meggondolom,hogy megcsináltatom-e az átjárhatóságit,de szerintem meg fogom,hogy az is ki legyen zárva,de ennyi!
És te hogy vagy?
Jajj egyem meg a kis törpillát! :)
Ma megyek UH-ra,kiváncsi vagyok,mert most a 3. naptól kellett szednem a gyógyszert! Megyek is a gyógyszertárba a szuriért! :)
Na voltam a dokinál és elég jó eredményeim vannak! Van egy domináns tüszőm,17 mm-es meg több kissebb,endometrium 5 mm!
Megkerestem a magándokimat azt mondta,hogy majd holnapután adja be az injekciót,mert még korai lenne,ha megrepedne! Annyira bízom benne hogy majd ezek után sikerül! :)
És visszatér az életembe egy másik dolog is amit nagyon szerettem régen! Elkezdek megint futni! :) Annyira kikapcsol,és persze az alakomnak is jót tesz! Ma este el is kezdem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!