Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja november közepe-v...

Bogikaa89 kérdése:

Ki nem várja november közepe-vége felé? Izgulunk együtt?

Figyelt kérdés
November 19-re nem várom! Majd 1 év próbálkozás után nagyon-nagyon bízom! :)
2013. nov. 8. 10:09
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯
 261/455 anonim ***** válasza:

Én is gratulálok!

Elhiszem,h.pityeregtél,mikor megjött nekem csütörtökön én is elkezdtem pityeregni.nem tudom miért nem jön nekünk össze. :( mikor mész dokihoz?kezded a második closty kúrát?ha ebbe a hónapban teherbe esnék,akkor pont 6 év lenne közte meg vikike közt.

2013. dec. 23. 20:33
 262/455 A kérdező kommentje:

Igen,kezdem a második closty kúrát,és kezdődnek az UH-k meg a vérvétel! Minden előlről... :( Majd csak ezek után megyek vissza a dokimhoz a leletekkel!

Hát nagyon szorítok,hogy sikeres legyen ez a hónap! :)

2013. dec. 23. 21:51
 263/455 anonim ***** válasza:

BOLDOG KARÁCSONYT!!

Hát sajnos kezdődik minden elölről,de sok helyen olvastam,h.a második clostys kúra hozott sikert.remélem veled is ez lesz.

2013. dec. 24. 08:00
 264/455 A kérdező kommentje:
Boldog karácsonyt! Remélem így lesz! :)
2013. dec. 24. 15:07
 265/455 A kérdező kommentje:
Ki vagyok borulva! Két nap alatt 3 ismerősömről tudtam meg hogy terhes!! Nem akarom elhinni!!! :(
2013. dec. 25. 17:24
 266/455 anonim ***** válasza:
Ó istenem.elhiszem.én meg ma tudtam meg,h.sógornőm két hete volt abortuszon,mert terhes lett,másfél éves a lányuk,és a férje meg 41,ezért nem tartották inkább meg.7 hetes volt.én is kiborultam.de ne aggódj,eljön még a mi időnk is.amugy körülöttem is mindenki terhes,és már attól teherbe estek,h.a párjuk látta a bugyijukat.kegyetlen,igazságtalan dolgok sajnos ezek.én 1000%-al a Vikikére irányítom a figyelmem.amugy már azon a szinten vagyok,h.egy láthatatlan falat építek magam közé,meg eközé a téma közé,és nem hagyom,h.megsebezzenek ezek a dolgok.elég volt belőle.ha kezd rajtam eluralkodni a gondolat,akkor magamba erőszakolom a leszarom tablettát,és másra erőltetem a gondolatomat.ez így nem mehet tovább.belefáradtam.a vége úgyis mindig ugyan az...a jó nagy csalódás semmi más.:( ne keseredj el!
2013. dec. 25. 19:54
 267/455 A kérdező kommentje:

Halihó! Hogy telt a karácsony?

Holnap kezdem megint a clostyt,aztán jönnek az uh-k!

Ma pedig az egyik legjobb barátnőm jelentette be hogy babát vár! Nagyon örülök neki,mert ők is sokat vártak rá,de annyira fáj,hogy nekünk meg most sem jött össze! Kiborultam ma is... :(

2013. dec. 27. 19:07
 268/455 anonim ***** válasza:
Szia!nagyon jól telt a karácsony,csak jó gyorsan.hát elhiszem,h.kiborultál.próbálj meg ne foglalkozni vele.új hónap,új remény,tudod.lehet ez a te hónapod lesz.hány clostys hónap lesz?meddig kell szedned?neked jól telt a karácsony?
2013. dec. 28. 11:05
 269/455 A kérdező kommentje:

3 hónapra írta ki az orvos! Majd kiderül! Tegnap szinte egész nap bogtem,kivagyok! Megpróbálom összeszedni magam!

Karácsony jól telt,csak gyorsan elment,ma már dolgozok!

2013. dec. 28. 12:26
 270/455 anonim ***** válasza:

Próbálj meg megnyugodni.szerintem nagyon beleélted magad abba,h.a clostytól egyszerre összejön nem?én is így voltam mikor elkezdtem a méhpempőt szedni.mindenhol azt olvastam csak róla,h.már első hónapban terhes maradt vele mindenki,még az is,akinek már 4 éve nem jött a baba.beleéltem magam,h.velem is csodát tesz.aztán mikor megjött meg totál összeomlottam. :(

Párod mit szól hozzá,h.nem sikerült,meg h.így ki vagy borulva?

2013. dec. 28. 12:49
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!