Ki nem várja november közepe-vége felé? Izgulunk együtt?
Én is gratulálok!
Elhiszem,h.pityeregtél,mikor megjött nekem csütörtökön én is elkezdtem pityeregni.nem tudom miért nem jön nekünk össze. :( mikor mész dokihoz?kezded a második closty kúrát?ha ebbe a hónapban teherbe esnék,akkor pont 6 év lenne közte meg vikike közt.
Igen,kezdem a második closty kúrát,és kezdődnek az UH-k meg a vérvétel! Minden előlről... :( Majd csak ezek után megyek vissza a dokimhoz a leletekkel!
Hát nagyon szorítok,hogy sikeres legyen ez a hónap! :)
BOLDOG KARÁCSONYT!!
Hát sajnos kezdődik minden elölről,de sok helyen olvastam,h.a második clostys kúra hozott sikert.remélem veled is ez lesz.
Halihó! Hogy telt a karácsony?
Holnap kezdem megint a clostyt,aztán jönnek az uh-k!
Ma pedig az egyik legjobb barátnőm jelentette be hogy babát vár! Nagyon örülök neki,mert ők is sokat vártak rá,de annyira fáj,hogy nekünk meg most sem jött össze! Kiborultam ma is... :(
3 hónapra írta ki az orvos! Majd kiderül! Tegnap szinte egész nap bogtem,kivagyok! Megpróbálom összeszedni magam!
Karácsony jól telt,csak gyorsan elment,ma már dolgozok!
Próbálj meg megnyugodni.szerintem nagyon beleélted magad abba,h.a clostytól egyszerre összejön nem?én is így voltam mikor elkezdtem a méhpempőt szedni.mindenhol azt olvastam csak róla,h.már első hónapban terhes maradt vele mindenki,még az is,akinek már 4 éve nem jött a baba.beleéltem magam,h.velem is csodát tesz.aztán mikor megjött meg totál összeomlottam. :(
Párod mit szól hozzá,h.nem sikerült,meg h.így ki vagy borulva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!