Ki nem várja november közepe-vége felé? Izgulunk együtt?
Most gondolkodok,h.ha a 18.nap volt peteérésed,akkor ez a ciklus ki fog tolódni,nem?
Ez a gyógyszer biztos nagyon jó,ha ilyen drága.
Amugy volt még görcsöd?
Mondta a doki is,hogy lehet kitolòdik! Hát biztos jó,meg még új gyógyszer!
Most is kicsit szurkàl,úgy érzem mensi lesz! :(
A mellbimbòm még mindig érzékeny,meg eres!
Hát nem tudom,hogy tesztelek-e,lehet várok 1-2 napot! Hààààt voltunk együtt igen,de nem annyiszor,ahányszor "kellett" volna! Párom végig dolgozott,minden nap 16 órát! :( de remélem,hogy megcsiptük! :)
Ezek a görcsök is furàk,alig-alig van és csak rövid ideig tart!
Várok még pár napot,hátha megint csak késik! Mellem még mindig érzékeny,meg a párom is mondta,hogy nagyobbak,duzzadtabbak! Úgyhogy ezt nem csak én képzelem be! Ma egy kicsit többet szaladgáltunk,mert vásároltunk,de a derekam majd leszakad...
Nálatok mi újság?
Hát én tesztelnék a helyedbe.hát nekemmeg mára el is múlt,úgyhogy gondolom megint jó gyérre sikerült megvastagodnia a nyálkahártyámnak.együtt vtunk párommal éjjel,mondtam neki,h.én nem védekezek,ha vmi óhaja van,védekezzen,de nem tette.:) remélem nem is fog...
Nagyon biztatóak a tüneteid.én ellőnék egy tesztet.
24.-én reggel tesztelek,mert múlt hónapban is késett2 napot!
Na örülök,hogy nem védekeztetek! Csak megjön a párod esze,csak ne görcsölj rá! Ma is kicsit görcsöl a hasam,de nem vészes! Izgulok,hogy mi lesz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!