Bogikaa89 kérdése:
Ki nem várja november közepe-vége felé? Izgulunk együtt?
Figyelt kérdés
November 19-re nem várom! Majd 1 év próbálkozás után nagyon-nagyon bízom! :)2013. nov. 8. 10:09
211/455 A kérdező kommentje:
De sajnos végig dolgozok,ez a vendéglátás sajnos! Tudod minden másnap melózok,minden nap nyitva vagyunk!
De szerencsére ilyenkor rövidebb a nyitvatartási idő! :)
2013. dec. 17. 21:04
212/455 anonim válasza:
Még az a jó.nem irigyellek. :( de nem baj,idén már boldog lesz reméljük a karácsonyod.még a munka se ronthatja el.:) amugy nem érzel semmit? Nem szúrkált azóta a hasad? Nincs semmi tüneted?
213/455 anonim válasza:
Ja,amugy már szerintem ez a legtöbb választ kapott kérdés itt a gyakorin. :D
214/455 A kérdező kommentje:
Nem nagyon,max annyi,hogy érzékeny a mellbimbóm,de csak ha erősebben hozzáérek! Azóta nem vettem észre,hogy szúrkált volna a hasam! De tavaly sem volt tünetem,csak a nemvárt után már,akkor is csak annyi,hogy sokat jártam pisilni!
Szerinted egy vetélés után már veszélyeztetett terhes lennék?
2013. dec. 17. 21:33
215/455 anonim válasza:
Szerintem igen.főleg hogy a munkád sem a legideálisabb egy terhes nőnek.nekem az orvos azt mondta a műtét után,h.ha teherbe esek,és lesz szívhangja a picinek,akkor fel fognak venni veszélyeztetettként táppénzre.ugye a nőgyógyász csak akkortól vehet fel,ha igazoltan van életjelenség.míg mincs,addig max a háziorvos vmilyen ürüggyel,ha rendes.ha nem akkor a szívhangot mindenképp meg kell várni.de gondolom te is elmész egyszerre,nem?
216/455 A kérdező kommentje:
Hát jó lenne dolgozni,amig birok,de mindennél fontosabb lesz,hogy a babának ne legyen semmi baja! Szóval úgyis a doki fogja megmondani,hogy mi legyen én meg azt fogom csinálni! :)
2013. dec. 17. 21:50
217/455 anonim válasza:
Szerintem magamból kiindulva,ha lesz egy pozi teszted,akkor elkezdesz aggódni,h.nehogy baj legyen,és örülsz,ha nem kell menned,hanem otthon tudsz lenni pihenni.én a vikivel a 8.hónap végéig dolgoztam,a másodikkal is így indult,csak az élet közbeszólt,viszont tudom,h.ha összejönne a pici,halálra aggódnám magam,és ha ne adj isten baj lenne,én meg nem mennék el táppénzre,nem pihennék,akkor mindig az lenne bennem,h.lehet,ha... És én az ilyen dolgokat messziről kerülni fogom.rajtam ne múljon.szerintem te is így fogod gondolni.meg azt is lehet.,h.a 12.hétig táppénz,míg a kritikus idő le nem telik,aztán visszamész,amig bírod.de sztem az első 3 hónapot te is töltsd pihivel.
218/455 A kérdező kommentje:
Bárcsak már ott tartanánk...de jó is lenne! :)
Az biztos, hogy azt fogom szem előtt tartani, hogy minden rendben legyen a babával, ha kell fekszek 9 hónapig,bármit megteszek! Ne az legyen, hogy én nem tettem meg mindent és esetleg amiatt legyen baj!
2013. dec. 17. 22:13
219/455 A kérdező kommentje:
Hùùù éjszaka nagyon szúrt a hasam,kb fél percig tartott! Most is kicsit néha beleszur,remélem nem mensi előjele!
2013. dec. 18. 07:23
220/455 anonim válasza:
Remélem nem.én is úgy keltem reggel,h.a bal petefészkem körül nagyon szúrkál,fájt,és mikor mentem pisilni láttam,h.elég sok fehérfolyásom van,ami picit olyan,mint peteéréskor.jajj,nem tudom mi lesz ebből.mit mondtál,mikor lesz esedékes a mensi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!