Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja november közepe-v...

Bogikaa89 kérdése:

Ki nem várja november közepe-vége felé? Izgulunk együtt?

Figyelt kérdés
November 19-re nem várom! Majd 1 év próbálkozás után nagyon-nagyon bízom! :)
2013. nov. 8. 10:09
❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯
 281/455 A kérdező kommentje:

Igen,albérletben lakunk!

Igazából a mostani munkahelyem sem valami jó! Innen is elküldenének szerintem,nem tudnék táppénzen lenni! Tudod magánvállalkozó... :/

Hát majd kiderül! Ti sajàt lakásban laktok? Kertes vagy panel?

2014. jan. 5. 22:45
 282/455 anonim ***** válasza:
Mi is albérletben laktunk itt pannonhalmán,de miután megműtöttek visszaköltöztünk szüleim házába.ez egy kétemeletes családi ház,a felső szint teljesen külön van,ott is van 2 és fél szoba,konyha,nappali,fürdő-wc.a földszint ugyan ez,csak ott 3 szoba van nem 2,meg van a konyha mellett spejz is.régen itt laktak tesómék,mi azért költöztünk,de ők elmentek,anyuék maradtak egyedül ebbe a nagy házba,és márciusban visszajöttünk.így is teljesen külön vagyunk,de inkább nekik adom azt amit kifizettünk albérletre.mi vagyunk az emeleten.imádok itt lakni.van nagy kert,udvar,4 kutya.
2014. jan. 6. 11:40
 283/455 A kérdező kommentje:

Hát ez így nagyon jó! :)

Viszont én megint el vagyok keseredve az uh eredményem miatt! Ma vagyok a 14. napon, endometrium 9 mm, jobb petefészekben 2db 26x15 mm-es tüsző! Ez meg most már nagy! :( Megkerestem a kórházban a magándokimat,ő is azt mondta,hogy ez már nagyon nagy tüsző! Pénteken megyek vissza hozzá,csinál valami vizsgálatot,amiből kiderül,hogy volt-e ovuláció! Szerdán van még egy uh-m,meg pénteken egy vérvételem!

Kezdem úgy érezni,hogy felesleges ez az egész... :(

2014. jan. 6. 16:21
 284/455 anonim ***** válasza:
Dehogy felesleges.minden vizsgálattal egyre közelebb vagy a babához.gondolom ha most nem jön össze,akkor a következő closty kúra mellé majd kapsz tüszőrepesztőt,és akkor már ez a probléma is kipipálva,és jön is az a bébi hamarosan. :) csak pozitívan.de most normálisabbak voltak,mint a múltkor?elmagyaráztak mindent?amit mondott a doki gyógyszert azt szeded?
2014. jan. 7. 11:45
 285/455 A kérdező kommentje:
Hát úgy legyen! Uh-n nem mondanak igazàbol semmit,csak megkerestem a dokimat és ő mondta! Nem vettem meg azt a gyógyszert,nagyon dràgàllom! Szedem az e-vitamint meg multivitamin pezsgőtablettát iszok minden nap! Nagyon el vagyok keseredve,de reménykedek!
2014. jan. 7. 12:19
 286/455 anonim ***** válasza:
Ne keseredj el!kíváncsi leszek a mai uh.eredményedre!majd írd ám meg!
2014. jan. 8. 10:06
 287/455 A kérdező kommentje:

Hát végre jó hírt hozok! Megrepedt a tüszőm!!! :) :)

Endometrium:11,2mm

Jobb petefészekben egy db 21mm-es tüsző!

Douglasban vékony folyadékcsík

Megkerestem a dokimat,ő is azt mondta,hogy megrepedt a tüsző és,hogy most hajtsunk rá! Mondjuk eddig is így volt!

Most már megnyugodtam kicsit! :)

2014. jan. 8. 17:26
 288/455 anonim ***** válasza:
Na de jó.akkor ebből bizti lesz valami.:) figyi,neked ovukor van az a jellegzetes tojásfehérjés nyák?mert nekem már kb.két hónapja nincs ilyenem,és nem tudom,h.az azt jelentie,h.nincs peteérésem,vagy attól még lehet szerinted?
2014. jan. 8. 17:39
 289/455 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom,eddig nem igazán figyeltem! De most,hogy mondod kb 2-3 napja lehetett,hogy nagyon sok folyásom volt! És mivel a doki azt mondta ma,hogy később van az ovum,lehet,hogy azt jelezhette!

Én ha most megjön,a kövi ciklusban kipróbálom az ovu tesztet! Te használtál már?

2014. jan. 8. 18:13
 290/455 anonim ***** válasza:
Nem,nem használtam még ovutesztet,csak ovulációs mikroszkópot,de az semmit nem ér.csak pénzkidobás.mész még ultrahangra?szerintem ez lesz a ti hónapotok.mióta is próbálkoztok?
2014. jan. 9. 04:50
❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!