Bogikaa89 kérdése:
Ki nem várja november közepe-vége felé? Izgulunk
együtt?
281/455 A kérdező kommentje:
Igen,albérletben lakunk!
Igazából a mostani munkahelyem sem valami jó! Innen is elküldenének szerintem,nem tudnék táppénzen lenni! Tudod magánvállalkozó... :/
Hát majd kiderül! Ti sajàt lakásban laktok? Kertes vagy panel?
Mi is albérletben laktunk itt pannonhalmán,de miután megműtöttek visszaköltöztünk szüleim házába.ez egy kétemeletes családi ház,a felső szint teljesen külön van,ott is van 2 és fél szoba,konyha,nappali,fürdő-wc.a földszint ugyan ez,csak ott 3 szoba van nem 2,meg van a konyha mellett spejz is.régen itt laktak tesómék,mi azért költöztünk,de ők elmentek,anyuék maradtak egyedül ebbe a nagy házba,és márciusban visszajöttünk.így is teljesen külön vagyunk,de inkább nekik adom azt amit kifizettünk albérletre.mi vagyunk az emeleten.imádok itt lakni.van nagy kert,udvar,4 kutya.
2014. jan. 6. 11:40
283/455 A kérdező kommentje:
Hát ez így nagyon jó! :)
Viszont én megint el vagyok keseredve az uh eredményem miatt! Ma vagyok a 14. napon, endometrium 9 mm, jobb petefészekben 2db 26x15 mm-es tüsző! Ez meg most már nagy! :( Megkerestem a kórházban a magándokimat,ő is azt mondta,hogy ez már nagyon nagy tüsző! Pénteken megyek vissza hozzá,csinál valami vizsgálatot,amiből kiderül,hogy volt-e ovuláció! Szerdán van még egy uh-m,meg pénteken egy vérvételem!
Kezdem úgy érezni,hogy felesleges ez az egész... :(
Dehogy felesleges.minden vizsgálattal egyre közelebb vagy a babához.gondolom ha most nem jön össze,akkor a következő closty kúra mellé majd kapsz tüszőrepesztőt,és akkor már ez a probléma is kipipálva,és jön is az a bébi hamarosan. :) csak pozitívan.de most normálisabbak voltak,mint a múltkor?elmagyaráztak mindent?amit mondott a doki gyógyszert azt szeded?
2014. jan. 7. 11:45
285/455 A kérdező kommentje:
Hát úgy legyen! Uh-n nem mondanak igazàbol semmit,csak megkerestem a dokimat és ő mondta! Nem vettem meg azt a gyógyszert,nagyon dràgàllom! Szedem az e-vitamint meg multivitamin pezsgőtablettát iszok minden nap! Nagyon el vagyok keseredve,de reménykedek!
Ne keseredj el!kíváncsi leszek a mai uh.eredményedre!majd írd ám meg!
2014. jan. 8. 10:06
287/455 A kérdező kommentje:
Hát végre jó hírt hozok! Megrepedt a tüszőm!!! :) :)
Endometrium:11,2mm
Jobb petefészekben egy db 21mm-es tüsző!
Douglasban vékony folyadékcsík
Megkerestem a dokimat,ő is azt mondta,hogy megrepedt a tüsző és,hogy most hajtsunk rá! Mondjuk eddig is így volt!
Most már megnyugodtam kicsit! :)
Na de jó.akkor ebből bizti lesz valami.:) figyi,neked ovukor van az a jellegzetes tojásfehérjés nyák?mert nekem már kb.két hónapja nincs ilyenem,és nem tudom,h.az azt jelentie,h.nincs peteérésem,vagy attól még lehet szerinted?
2014. jan. 8. 17:39
289/455 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom,eddig nem igazán figyeltem! De most,hogy mondod kb 2-3 napja lehetett,hogy nagyon sok folyásom volt! És mivel a doki azt mondta ma,hogy később van az ovum,lehet,hogy azt jelezhette!
Én ha most megjön,a kövi ciklusban kipróbálom az ovu tesztet! Te használtál már?
Nem,nem használtam még ovutesztet,csak ovulációs mikroszkópot,de az semmit nem ér.csak pénzkidobás.mész még ultrahangra?szerintem ez lesz a ti hónapotok.mióta is próbálkoztok?
2014. jan. 9. 04:50
Kapcsolódó kérdések: