Ki nem várja november közepe-vége felé? Izgulunk együtt?
Nem mondott semmit a tüszőkről,meg a pateèrèsről sem! A saját dokimhoz majd szerintem jövőhét után megyek,mert jövőhéten csütörtökön egésznapozok,és nem tudok műszakot cserélni!
Remélem holnap már mondanak valami biztatót! :)
Na a mai UH már jobban végződött! :)
A nyálkahártyám 6,4 mm-es
A jobb petefészkemben van egy 14mm-es egy 12mm-es és több kisebb tüsző
A balban egy 8mm-es és 2 db 3-5mm-es
Kiderült,hogy tegnapelőtt nem olvasták el rendesen a papíromat,így csak egy általános UH vizsgálatot csináltak!
Jajj úgy örülök! :)
Holnap lenne a 14. napom,de nincs rendelès! Nem tudják így pontosan,hogy mikor lesz a peteèrès! Hétfőn a 16. napon megyek megint! Szerencsére a szonogràfus nő csinálta most! Örültem neki!
A polipot most nem nézte,csak a petefèszkeket! Veled mizu? :)
Hát velem semmi különös nincs.ha 28 napot számolok,akkor elvileg tegnap volt peteérésem,de mindig szokott fájni a hasam,meg a folyásom is meg szokott változni,viszont most semmi.szerintem nem is volt peteérésem.:( pedig most apait-anyait beleadtunk,minden nap együtt voltunk,de ez a hónap szerintem peteérés hiányában teljesen esélytelen.
De ma munkanap van.mégse rendelnek?de szerintem a hétvégén gyúrjatok rá,mert biztos most már közeleg a peteérés.szorítok nagyon!
Előre ne mondd hogy nem volt peteèrès! Nagyon remèlem,hogy sikerült! :)
Direkt rákérdeztem,és azt mondták nincs rendelès sajnos! Nem baj,majd hétfőn!
Rágyurunk az tuti,ma nem dolgozunk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!