Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja november közepe-v...

Bogikaa89 kérdése:

Ki nem várja november közepe-vége felé? Izgulunk együtt?

Figyelt kérdés
November 19-re nem várom! Majd 1 év próbálkozás után nagyon-nagyon bízom! :)
2013. nov. 8. 10:09
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/455 A kérdező kommentje:

Hát nagyon sajnálom... :( De reméljük igaza lesz,és összejön spontán! Látod én hiába is próbálkoztam volna,nem sikerült volna!

Ki kell bírni ezt a pár hónapot! Jön a karácsony,az ünnepek,készülődés hamar el fog menni az idő! Én már belevetem magam a készülődésbe,lakásdíszítésbe,meghát ugye itt van a meló is! Mennek a napok ügyesen!

Minden rendben lesz! :)

2013. nov. 27. 17:56
 132/455 anonim ***** válasza:
Hát én is remélem.majd meglátjuk.én már kezdem feladni.próbálkozunk,aztán majd májusban okosabb leszek.azt mondta,h.majd két vérvételre küld,meg hó közepi uh-t csinál,meg petevezeték átjárhatóságit.meg a páromnak spermavizsgálatot.jajjj,én babát szeretnék.májusban már terhes szeretnék lenni,nem akkor nekiállni a vizsgálatoknak.egy órája még nem akartam bemenni az orvoshoz,most meg az a bajom,h.nem küld el.tiszta hülye vagyok már.
2013. nov. 27. 18:34
 133/455 A kérdező kommentje:

Igen,nálam is ez volt a menete!A petevezető átjárhatósági vizsgálat lett volna a következő lépés,csakhát a vérvétel eredményből kiderült a hiba! A páromat még nem küldte spermavizsgálatra,azt mondta,hogy előbb nálam zárjunk ki mindent!

Jövőhéten UH a program,hát nem fogok unatkozni,az biztos! :) Csak legyen eredménye! :)

2013. nov. 27. 18:55
 134/455 anonim ***** válasza:
Jajj,nagyon szurkolok neked.tőlem meg megkérdezte,h.hány évesek vagyunk,mondom januárba töltöm a 25öt,erre azt mondja,h.akkor van még időnk bőven. :S de nem akarom halogatni.
2013. nov. 27. 19:18
 135/455 A kérdező kommentje:

Tőlem is megkérdezte a doki,hogy hány évesek vagyunk-a párom 30 lesz jövő hónapban- ,és nekem azt mondta,hogy a legjobb korban vagyunk a gyerekvállaláshoz!

Nem sok nődokinál voltam eddig életemben,de az összes közül ő a legjobb!! Ha megadatik a csoda, végig hozzá fogok járni és nála is szeretnék szülni! Azért nem mindegy,hogy egy nőgyógyászhoz feszengve megy be az ember,vagy nyugodtan! Nekem legalábbis nagyon sokat számít!

2013. nov. 27. 19:26
 136/455 anonim ***** válasza:
Hát igen.eddig én is az egekbe magasztaltam,olyan rendes volt,de most felhúzott nagyon.rá sem ismertem.nem szokott ilyen lenni.jó,most is aranyos volt,meg kedves,de nem tudom miért nem érti meg,h.nem akarok várni.te magánhoz jársz?
2013. nov. 27. 20:03
 137/455 A kérdező kommentje:
Igen, magánrendelésre járok, igaz így anyagilag kicsit húzós, de úgy gondolom, ennyit megér, hogy foglalkozzanak az emberrel, meg, hogy ne kelljen egész nap az sztk-ban ülni! Ha meg szakrendelésre megyek nem is biztos, hogy elküld a vizsgálatokra, meg felírja a gyógyszert! Na meg ha arra kerül a sor, hogy terhes leszek, akkor sem mindegy, hogy mennyire foglalkoznak az emberrel...
2013. nov. 27. 20:09
 138/455 A kérdező kommentje:
Amúgy meg már csak mi beszélgetünk itt... :D
2013. nov. 27. 20:10
 139/455 anonim ***** válasza:
Igen észrevettem már,h.csak mi maradtunk.:) de nem baj.:) és mennyit fizetsz a vizsgálatokra?
2013. nov. 27. 20:21
 140/455 A kérdező kommentje:

6000,- egy alkalom! Ha rákszűrést is csinál, akkor az plusz egy 1000-es! Hát nem olcsó, lenne helye a pénznek,dehát ez van! Felétek mennyi egy magánrendelés?

Jövő hónapban kb egyszerre izgulhatunk! :)

2013. nov. 27. 20:25
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!