Ki nem várja november közepe-vége felé? Izgulunk együtt?
Hát nagyon sajnálom... :( De reméljük igaza lesz,és összejön spontán! Látod én hiába is próbálkoztam volna,nem sikerült volna!
Ki kell bírni ezt a pár hónapot! Jön a karácsony,az ünnepek,készülődés hamar el fog menni az idő! Én már belevetem magam a készülődésbe,lakásdíszítésbe,meghát ugye itt van a meló is! Mennek a napok ügyesen!
Minden rendben lesz! :)
Igen,nálam is ez volt a menete!A petevezető átjárhatósági vizsgálat lett volna a következő lépés,csakhát a vérvétel eredményből kiderült a hiba! A páromat még nem küldte spermavizsgálatra,azt mondta,hogy előbb nálam zárjunk ki mindent!
Jövőhéten UH a program,hát nem fogok unatkozni,az biztos! :) Csak legyen eredménye! :)
Tőlem is megkérdezte a doki,hogy hány évesek vagyunk-a párom 30 lesz jövő hónapban- ,és nekem azt mondta,hogy a legjobb korban vagyunk a gyerekvállaláshoz!
Nem sok nődokinál voltam eddig életemben,de az összes közül ő a legjobb!! Ha megadatik a csoda, végig hozzá fogok járni és nála is szeretnék szülni! Azért nem mindegy,hogy egy nőgyógyászhoz feszengve megy be az ember,vagy nyugodtan! Nekem legalábbis nagyon sokat számít!
6000,- egy alkalom! Ha rákszűrést is csinál, akkor az plusz egy 1000-es! Hát nem olcsó, lenne helye a pénznek,dehát ez van! Felétek mennyi egy magánrendelés?
Jövő hónapban kb egyszerre izgulhatunk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!