Ki nem várja november közepe-vége felé? Izgulunk együtt?
Jajj hát az tényleg jó lehet mikor hozzád bújik a kis tündér! Te voltál Anita aki írta hogy elkezdted szedni a méhpempot? Hol szerezted be??én is gondoltam rá neten rákerestem,de nagyon drága! :( remélem segít majd neked! A closty-tól félek kicsit,írnak róla sok rosszat! :(
Én nógrádi vagyok amúgy! :)
Sz! Ne csüggedj! Sikerülni fog! :)
Bogika
Igen é.hát sajnos nem úgy tünik,hogy segít.pedig tényleg drága,de bíztam benne nagyon,ezért megvettem.felesleges pénzkidobás volt.:(
Igen,nagyon jó.annyira imádom,hogy el se lehet mondani.sose gondoltam,hogy ilyen s szeretet létezik.ezerszer erősebb a szerelemnél.remélem mégegyszer átélhetem,mert ezzel nem lehet betelni.
Vetèlès azért,mert elvèkonyìthatja a nyàlkahártyát,ès nem tud jól beàgyazòdni!
Cisztàt meg az okozhat-neten olvastam-,hogy csak növeli a tüszőt de nem reped meg!
Valami ilyesmi! Hàt èn ikreket nem szeretnèk,de ha az lesz annak is nagyon fogunk örülni! :)
Hát már csak itthon olvastam utána neten mikor felírta! Úgy vagyok vele,hogy meg kell próbálni,megadom az esélyt magamnak,és a párom is nyugtatgat,hogy nem lesz semmi baj! UH-n meg úgyis követik majd a peteèrèsemet,a cisztàsodàs miatt! Mennem kell a 10.,12.,14.,16. napon! Csak nem lesz semmi baj!
Viszont sokan írták fórumokon,hogy segített a teherbeesèsben! Van aki az első hónapban teherbe esett! Remélem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!