Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja november közepe-v...

Bogikaa89 kérdése:

Ki nem várja november közepe-vége felé? Izgulunk együtt?

Figyelt kérdés
November 19-re nem várom! Majd 1 év próbálkozás után nagyon-nagyon bízom! :)
2013. nov. 8. 10:09
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/455 anonim ***** válasza:
100%
bocsi a sok hibáért,csak itt alszik a viki a leptop mellett,aztán nem akarom,hogy felkeljen,ezért kapodok.mert ugye a saját szoba dísznek van. :) nem hajlandó ott aludni aranyom,de nem is baj.Úgy imádom mikor hozzám bújik. :)
2013. nov. 23. 13:33
 92/455 anonim ***** válasza:
Sziasztok Csajok! Én mára nem várom, tegnapi teszt negativ. Még nem jöt meg, de 1 tizedet csökkent a hőm :( szerintem nem lesz ajándék kaácsonyra :( Köv hónapom meg kuka, mert most volt a jó oldalamon a tüsző..jövő hónap a bal lesz, ott kivették a vezetőm méhen kívüli miatt :( Sz
2013. nov. 23. 14:04
 93/455 A kérdező kommentje:

Jajj hát az tényleg jó lehet mikor hozzád bújik a kis tündér! Te voltál Anita aki írta hogy elkezdted szedni a méhpempot? Hol szerezted be??én is gondoltam rá neten rákerestem,de nagyon drága! :( remélem segít majd neked! A closty-tól félek kicsit,írnak róla sok rosszat! :(

Én nógrádi vagyok amúgy! :)

Sz! Ne csüggedj! Sikerülni fog! :)

Bogika

2013. nov. 23. 16:50
 94/455 anonim ***** válasza:

Igen é.hát sajnos nem úgy tünik,hogy segít.pedig tényleg drága,de bíztam benne nagyon,ezért megvettem.felesleges pénzkidobás volt.:(

Igen,nagyon jó.annyira imádom,hogy el se lehet mondani.sose gondoltam,hogy ilyen s szeretet létezik.ezerszer erősebb a szerelemnél.remélem mégegyszer átélhetem,mert ezzel nem lehet betelni.

2013. nov. 23. 18:11
 95/455 anonim ***** válasza:
Ja,gyógynövény boltba lehet kapni.mer miket írnak a clostyról?
2013. nov. 23. 18:13
 96/455 A kérdező kommentje:
Ciszta,vetèlès,ikerterhessèg! Bár az utolsónak a párom örülne! :)
2013. nov. 23. 18:21
 97/455 anonim ***** válasza:
Azt elhiszem.:) én is örülnék dupla csodának.de a másik kettőnek mi köze a clostyhoz?
2013. nov. 23. 18:28
 98/455 A kérdező kommentje:

Vetèlès azért,mert elvèkonyìthatja a nyàlkahártyát,ès nem tud jól beàgyazòdni!

Cisztàt meg az okozhat-neten olvastam-,hogy csak növeli a tüszőt de nem reped meg!

Valami ilyesmi! Hàt èn ikreket nem szeretnèk,de ha az lesz annak is nagyon fogunk örülni! :)

2013. nov. 23. 19:00
 99/455 anonim ***** válasza:
Ez tök durva.orvosnál nem kérdeztél rá,h.igazak-e ezek,van-e alapjuk,vagy csak netes hum-buk ez is?én örülnék ikreknek,mert nagy családot szeretnék,de jelen helyzetbe úgy érzem,h.legyen még egy babám,és utána többet nem merek belevágni terhességbe,és jó lenne,ha egybe letudnék kettő csodát. :)
2013. nov. 24. 08:06
 100/455 A kérdező kommentje:

Hát már csak itthon olvastam utána neten mikor felírta! Úgy vagyok vele,hogy meg kell próbálni,megadom az esélyt magamnak,és a párom is nyugtatgat,hogy nem lesz semmi baj! UH-n meg úgyis követik majd a peteèrèsemet,a cisztàsodàs miatt! Mennem kell a 10.,12.,14.,16. napon! Csak nem lesz semmi baj!

Viszont sokan írták fórumokon,hogy segített a teherbeesèsben! Van aki az első hónapban teherbe esett! Remélem! :)

2013. nov. 24. 09:05
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!