Ki nem várja november közepe-vége felé? Izgulunk együtt?
Szia! Hát nálam ez úgy zajlott,hogy elmentem a dokimhoz,hogy nagyon szeretnénk babát,de nem jön össze! Elküldött vérvételre meg UH-ra,ezekre ő adott beutalót! A vérvétel a menses 3. és 21. napján, az UH meg a 10-12. napon van! Ezeket ő kiértékelte és úgy írta fel a gyógyszert,valamint megint adott beutalót UH-ra,a menses 10-12-14-16. napján kell mennem!
Tényleg megéri,már bánom,hogy nem mentem előbb! :)
Valaki,aki szedte már a clostit írjon már! Mikor jött utána a baba? :)
Bogika
Ez végülis tényleg lehet babóca,de igazából te ismered a tested jeleit,mielőtt megjön!
Nekem van még 2 nap a nemvártig...igaz a doki azt mondta,hogy az eredményeim alapján nem valószínű,hogy terhes lennék! De azért még reménykedek! :)
Bogika
Anita! Mindenkèpp menj el hormonvizsgàlatra,mert lehet hogy csak olyan kis probléma van amit gyógyszerrel lehet orvosolni! Nálam is kiderült,remélem a gyógyszer segít majd!
Jajj csajok holnapra nem várom... :)
Bogika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!