Bogikaa89 kérdése:
Ki nem várja november közepe-vége felé? Izgulunk együtt?
Figyelt kérdés
November 19-re nem várom! Majd 1 év próbálkozás után nagyon-nagyon bízom! :)2013. nov. 8. 10:09
11/455 A kérdező kommentje:
Kedves utolsò! Nekem semmi tünetem nincs,bàr mèg nagyon messze van 19.-e! Hogy fogom kibìrni...?! :) ha valami vàltozàs van,ìrjatok! Vàrom a pozi tesztes kèpeket is! :)
2013. nov. 10. 14:06
12/455 anonim válasza:
Sziasztok! Én november 23.ra nem várom ! Tegnap volt egy erős pozi ovutesztem, ma erős szúrka és most már nega volt a tesztem! Remélem jókor voltunk együtt! :)
Ez a 6.hónapunk, sajnos áprilisba nem sikerült :( elment a baba, de június óta tele reményekkel ismét próbálkozunk!
Emili
13/455 anonim válasza:
Én 12-13ra nem várom, de megfogadtam, hogy csak szombaton tesztelek legelőbb, ha nem jön meg. Olykor azt gondolom, hogy vannak tünetek, máskor azt hogy nincsenek. Ez a 3. própálkozós hónapunk, de mivel sokat nincs itthon férjem, ezért 1-2 hónapban csak 1x tudtunk együtt lenni, most 2x :( Remélem összejön a kistesó, a 2és fél évesünk mellé:) Tavaly volt egy 21 hetes vetélésem, de most már úgy érzem, újra készen állok/állunk. Szorítok mindenkinek, és remélem, hogy mindenkinek MOST vagy hamarosan összejön!
14/455 A kérdező kommentje:
Örülök,hogy összejöttünk itt! Mindenki írjon,aki tesztel! Nagyon kíváncsi vagyok az eredményekre és a fejleményekre! :)
2013. nov. 10. 15:37
15/455 Danett33 válasza:
:) én 19-ére nem várom :) remélem sikerült összehozni a babocát:)
16/455 A kérdező kommentje:
Kedves utolsò! Akkor mi egy napon izgulhatunk! Hàny naposak a ciklusaid? Nagyon drukkolok! :)
2013. nov. 10. 17:23
17/455 anonim válasza:
szia én 19-22 közt nem varom! rem összejön! es drukkolok nektek is.
18/455 anonim válasza:
Sziasztok! Naptár szerint holnapra nem várom, de az elmúlt hónapok tapasztalata alapján 2-3 napot késni fog. Már napok óta megjön érzésem van, de a hőm még fent van.
Első baba lenne.
19/455 Krisztina9001 válasza:
13ra nem várom ma teszteltem negativ lett rem még megváltozik
20/455 A kérdező kommentje:
Hát én megfogadtam,hogy nem tesztelek a nemvárt előtt! Sőt nem tudom,hogy fogom kibírni de a nemvárt napján sem...várok 2-3 napot! Feleslegesnek tartom,csak jobban idegeskedek egy idő előtti - teszt miatt! Hagy legyen szép erős a második csík is... Reméljük így is lesz! :)
2013. nov. 11. 06:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!