Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja november közepe-v...

Bogikaa89 kérdése:

Ki nem várja november közepe-vége felé? Izgulunk együtt?

Figyelt kérdés
November 19-re nem várom! Majd 1 év próbálkozás után nagyon-nagyon bízom! :)
2013. nov. 8. 10:09
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/455 anonim ***** válasza:
100%
Szorítok nektek nagyon!!!!! Ennyien itt vagyunk, nem igaz nem örülhetünk már valakinek!!!!! Anna
2013. nov. 18. 20:45
 62/455 anonim ***** válasza:
Nekem esélytelen szerintem.ma vettem észre,h.olyan folyásom van,h.ha megszárad,akkor ilyen sárgás-bézses színe van.meg ha úgy törlöm meg magam,h.(bocsi)kicsit jobban felnyúlok,akkor olyan halvány bézses színű.úgyh.biztos megjön.többieknek szorítok!Anita
2013. nov. 19. 10:27
 63/455 A kérdező kommentje:

Én mára nem várom,alg birom ki,hogy ne teszteljek! :) Mondjuk a doki azt mondta,hogy az alacsony progeszteron szintem miatt esélytelen,hogy terhes legyek,mégis nagyon bízok benne! :) Még semmi jele mensinek,se görcs,se barnázás! lekopogom :) Ma veszek tesztet és lehet holnap reggel ellövöm! De az is lehet,hogy megvrom a csütörtököt! :) Anita sajnálom,de még egyátalán nem biztos,hogy mensi lesz belőle! Szorítok nagyon! Majd írd meg mi lett! :)

Bogika

2013. nov. 19. 13:36
 64/455 anonim ***** válasza:
Nagyon szurkolok.lehet téved az orvos.hát nekem sztem mensi lesz.pedig hét végére nem várom.de lehet a méhpempő előre hozta.Anita
2013. nov. 19. 15:55
 65/455 anonim ***** válasza:
Hello Lányok! Én 20ra nem várom, a kakaózabálóó:))vok.Ma még semmi, csak görcsök most este, de azokat már napok óta érzem. Múlt ciklusom 27 napos volt, most biztos pontosan érkezik a drága:)Drukkolok nektek! Jó lenne, ha valami jó hírt látnánk a hétvégéig. Mk.
2013. nov. 19. 18:24
 66/455 A kérdező kommentje:

Sziasztok csajok! Hogy vagytok?

Nálam mensi még sehol,de néha mintha beleszùrna a hasamba! Lehet mensi lesz és igaza volt a dokinak! :( ha nem jön meg holnap tesztelek,de lehet kihùzom szombatig! :) nálatok mi a helyzet?

Bogika

2013. nov. 20. 08:31
 67/455 anonim ***** válasza:
Máskor is szokott késni?szerintem baba lesz.szorítok!nálam még semmi.ma eddig még nem találkoztam azzal a fura folyással,viszont a fehérfolyásom elég sok lett,úgyhogy biztos kopogtat hét végén a miki. :( nem ám szombatig halogatod a tesztet,aztán itt téped az idegeimet mikor úgy szorítok! ;) üdv:Anita
2013. nov. 20. 11:21
 68/455 A kérdező kommentje:

Azért akarom szombatra halaszani,mert van,hogy 30 napra megjön! Akkor meg már biztosabb lenne...

Köszönöm,hogy ennyire szorítasz! :) mindenkèppen megírom,hogy mi van! :)

Bogika

2013. nov. 20. 11:49
 69/455 anonim ***** válasza:
:((( Kakaózabálás bejött:Megjött:((( Mk.16. hónap off.
2013. nov. 20. 17:07
 70/455 A kérdező kommentje:
Jajj nagyon sajnálom! :( nekem még mindig semmi! De szerintem nem tesztelek holnap! Nem hiszem,hogy összejött...
2013. nov. 20. 18:18
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!