Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja november közepe-v...

Bogikaa89 kérdése:

Ki nem várja november közepe-vége felé? Izgulunk együtt?

Figyelt kérdés
November 19-re nem várom! Majd 1 év próbálkozás után nagyon-nagyon bízom! :)
2013. nov. 8. 10:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/455 anonim ***** válasza:
Kedves Tilda!Én is ezt gondoltam pont, aztán mégsem írtam oda::) Előtted szóló:) És mikor tesztelsz? Anna
2013. nov. 12. 14:20
 32/455 anonim ***** válasza:
Szia Anna! Leghamarabb pénteken tesztelek majd! De már nagyon türelmetlen vagyok, ez a bizonytalanság olyan rossz! Te pont ugyan azt érzed mint mielőtt megjön? Én teljesen, még a derekam is fáj, pont mint akkor! Reménykedem hogy nem jön meg! Nálatok 1. Baba lenne?
2013. nov. 12. 14:29
 33/455 anonim ***** válasza:

Na a nevem lemaradt! :))))

Tilda

2013. nov. 12. 14:30
 34/455 anonim ***** válasza:
3. terhesség, 2. baba. Nem érzem azt mint máskor..de ez sem jelent semmit:) Anna
2013. nov. 12. 14:37
 35/455 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Bocsi,hogy nem voltam eddig,de nem voltam gépközelben! Akik nemsokára tesztelnek kívánok nagyon szép két csíkocskát! Mindenképpen írjátok meg az eredményt! :) Töltsetek fel képet is! Olyan jó a szép pozitív teszteket nézegetni! :)

Ma reggel megvolt a vérvétel,holnap meglesz az eredmény,csütörtökön pedig doki! Majd megmondja hogyan tovább! :) De messze van még 19.-e.... :( :)

A hasszúrka ma nem volt jellemző mint tegnap. Írjatok mindenképp!

Bogika

2013. nov. 12. 17:47
 36/455 anonim ***** válasza:
78%

Nekem sajna tegnap este megjött, de nem baj, új hónap, új remények! :)) Nektek továbbra is szorítok! :)

Sokaktol Hallottam hogy a méhpempő jó! Hogy kell használni? Tudja valaki?

Tilda

2013. nov. 13. 12:49
 37/455 anonim ***** válasza:
Én is mára nem várom, és hát olyan megjön érzésem van,és mintha mocorognának a beleim úgyhogy....kitudja?! Bogika mi lett a véreredmény?
2013. nov. 13. 13:02
 38/455 A kérdező kommentje:

Minden èrtèkem jò,majd ha este hazaèrek összehasonlìtom a 3. napival! Holnap meg doki,többet tudok majd! Tilda! Sajnàlom,hogy megjött,de majd most sikerül! ;) nekem hasszurka ma is volt de nem olyan intenzìv!

Bogika

2013. nov. 13. 13:53
 39/455 anonim ***** válasza:
100%
Szia Tilda.Anita vagyok(első).én is ebben a hónapban kezdtem el a méhpempőt,nagy reményeket fűztem hozzá.majd meglátjuk.reggelente kell egy grammnyit a nyelved alá tenni,és ott tartani amíg tudod.elvileg 5 percig,de nekem addig sose sikerül.tiszta méhpempőt vegyél,ami nincs keverve semmivel,állítólag az a leghatásosabb,de semmiképp ne kapszulát.az íze az borzalmas,de ha használ,akkor a cél érdekében mindent. :) minden jót. Anita
2013. nov. 13. 15:51
 40/455 anonim ***** válasza:
Szia Anita! Köszi a segítséget! :) hol lehet ezt kapni? Te mikorra nem várod? Mióta probálkoztok?
2013. nov. 13. 16:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!