Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja november közepe-v...

Bogikaa89 kérdése:

Ki nem várja november közepe-vége felé? Izgulunk együtt?

Figyelt kérdés
November 19-re nem várom! Majd 1 év próbálkozás után nagyon-nagyon bízom! :)
2013. nov. 8. 10:09
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/455 anonim ***** válasza:
100%
Hát sajnos a barátnőim elszállingoztak mellőlem,mikor meglett a Viki(nem is bánom).ugye nem mindig tudtam ugrani,mikor ráértek,meg nem is akartam,mert minden percem az angyalkámmal akartam tölteni,ezt ők nem értették.teljesen más lett az értékrendünk,így egy idő után nem kerestük egymás társaságát.nem is voltak igazi barátok.azóta egy németországba költözött,egy angliába,egy pedig az alföldre.úgyhogy ők kilőve.rossz,mert kifele azt kell mutatni,hogy minden oké,főleg a Viki miatt,meg azért,mert gyűlölöm,ha sajnálkoznak rajtam,és könnyebb azt mutatni,hogy erős vagyok,mert akkor nem nyaggat,nem sajnál senki,csak így meg belülről őröl fel teljesen.hát majd meglátjuk,hogy mit mond a vérvizsgálat.ha az oké lesz,akkor valószínű,hogy inkább a lelkem kell helyreráznom.
2013. nov. 25. 18:27
 112/455 A kérdező kommentje:

Gyorsan elrepül a holnapi nap,és szerdán meglátjuk mit mond a doki! :)

Az biztos,ha belül nem vagy rendben akkor nehezen megy a dolog! De fel a fejjel! :)

Amúgy a kislányoddal minden rendben volt a terhesség alatt? Simán szültél vagy császárral? Én császárral szeretnék majd! :)

2013. nov. 25. 19:14
 113/455 anonim ***** válasza:
100%
Vele minden a legnagyobb rendbe szerencsére.egyszer se vtam még csak rosszul se. 16 hetesen már éreztem a rugásait,szülés előtt 2 nappal még a 4.lépcsőfokról úgy ugrottam le,mert nem éreztem még azt se,h.terhes vagyok mikor épp nem rugdalt.5 nappal a kiírt előtt hajnali 6kor 3 perces fájásaim lettek,bementünk,délelőtt 10:47-re megszületett 3430gr-al,meg 49 cm-el.egy álom volt a terhesség is,meg a szülés is.ezért is nem értem,h.most mi van. :(
2013. nov. 25. 19:27
 114/455 A kérdező kommentje:
Jajj de jó, én is ilyen terhességet mg szülést szeretnék! Bár még régebben hallottam,hogy aki fiatalon szül,annak sokkal könnyebben megy!Hát ki tudja...
2013. nov. 25. 19:54
 115/455 anonim ***** válasza:
Hát lehet benne valami.mikor.megemlítettem az orvosnak,hogy hogy lehet,hogy.akkor.olyan könnyű volt minden,most.meg itt vetgődök mint hal a vízbe,hogy egyáltalán teherbe tudjak esni,erre azt mondta,hogy 5 év nagyon meglátszik egy nő szervezetén.hát nem tudom.ennyire azért nem kéne szerintem.én meg inkább úgy vagyok vele,hogy ha kell végig vajúdok inkább egy napot,csak már tartsak ott végre.
2013. nov. 25. 20:17
 116/455 A kérdező kommentje:
Mikor mész holnap a dokihoz? Már nagyon izgulok érted! Írd meg mindenkèppen hogy mi volt! :)
2013. nov. 26. 11:15
 117/455 anonim ***** válasza:
Hát,4-ig dolgozom,és majd utána.de most meg gyulladásra gondolok,mert elég sokat fáj a hasam alja már hónapok óta,meg a petefészkemnél,csak nem tulajdonítottam neki jelentősséget.jajjj már teljesen meghülyülök.dokiig begolyózok azt hiszem. :(
2013. nov. 26. 11:37
 118/455 A kérdező kommentje:

Jajj nyugi,minden rendben lesz! Oda kell figyelni ilyesmire nagyon!

A parod amúgy hogy viseli az egészet?

2013. nov. 26. 11:42
 119/455 anonim ***** válasza:
Tartja magát,de egyre nehezebben.mikor tájékoztatom,h.megjött,nagyon csalódott.már kezdi feladni.meg nagyon fájó szívvel nézi mikor egy apukát lát babával a kezében.főleg a 3-4 hónapos kisfiúk láttán fátyolosodik el a tekintete.ennyi idős lenne a kincsünk,és meg van róla győződve,h.fiú lett vna.de előttem nem nagyon mutatja,de néha kitör belőle,és sír.nehéz időszak ez mindenkinek.főleg úgy,h.nincs olyan nap,h.a Viki legalább kétszer ne emlegesse a kistesóját,h.mikor adja vissza a jézuska.nagyon hiányzik neki.imádta attól a pillanattól,h.megmondtuk neki,h.lesz kistesó.amúgy is odavan a babákér,de a kistesót meg istenítette.eddig le tudtuk azzal nyugtatni,hogy majd ha megerősödik a kistesó visszaadja a jézuska,de már elkezd sírni,hogy ennyi idő után már biztos megerősödött,miért nem adja vissza.egyre nehezebb vele emiatt.pedig nagyon figyelünk,hogy ne beszéljünk róla akkor,mikor ott van.
2013. nov. 26. 13:18
 120/455 A kérdező kommentje:

Jajj istenem,nagyon nehéz lehet! Nekem 4 hónapos lenne a babám,ha nem megy el! Barátnomnek 6 hónapos a kicsi lánya,és ha megyek hozzá mindig sirhatnèkom van! De erőt is ad! Tündéri kislány!

Az én párom nagyon erős,nem mutatja felém a csalódottsàgot,de mikor elment a pici babank,akkor ő is nagyon összeomlott!

Most ő tartja bennem a lelket! :)

2013. nov. 26. 14:06
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!