Ki nem várja november közepe-vége felé? Izgulunk együtt?
Még az a jobbik eset.mikor nekem pozi teszt után megjött,akkor én is a 6.hétbe léptem.de akkor még petezsákot se láttunk.szerencsére akkor nem kellett műteni.érdekes,h.engem az a vetélés nem viselt meg közel se annyira,mint a megszakítás.mondjuk ott már 16 hetesen azért durvább volt.hetente 2 uh.volt,rengetegszer láttamahogy úszkált,láttam hogy fejlődött uh-ról uh-ra.a műtét előtti utolsó uh-n pont olyan volt,mintha integetne.meg is jegyezte az orvos,h.integet az anyukájának.annyira bánt,h.nem kaptam róla egy képet se.:(
Gondolom ráfogták neked a természetes szelektálásra,ugye?nálunk volt szövettan,meg felboncolták a kincsem,de nem találtak semmit ami okozhatta,a baba se volt beteg,ugyhogy az a rohadt heamatóma miatt volt az egész.és 3 hónapot vártam a szövettanira.
Igen,mindenki azt mondta,hogy még mindig jobb,amikor ilyen pici,mintha már tényleg emberke formája van! Meg,hogy biztos beteg lett volna meg ilyenek! De ez engem nem vigasztalt,mert ugyan nekem még csak petezsákot láttak,de akkor is az én kicsi babám volt,az én testemben növekedett!
Nagyon izgulok Érted!Kiváncsi vagyok mit mond a doki! Szorrítok nagyon! :)
Nagyon-nagyon szurkolok Neked! Minden rendben lesz,ne félj! Én is nehezen vettem rá magam,de így utólag már bánom,hogy nem mentem előbb! Nálad is csak valami apróság lesz tuti! :)
Majd írj,hogy mi volt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!