71/167 A kérdező kommentje:
Üdv a topikban Marietta! Neked is szurkolunk! :)
2013. nov. 26. 13:58
72/167 anonim válasza:
Köszönöm, reménykedek, bár tartok attól, nem sok az esélyem :(
74/167 anonim válasza:
Szurkoljatok nekem is!! én is mindenkinek :)
dec.2-5 között nem várom (késések beleszámolva)
75/167 anonim válasza:
Én dec 4-8 közöttre nem. Engem a múlt hónap megtréfált, addig minden szabályszerű volt, de múlt hónapban késett 4 napott, a szokásos 30 helyett 34-re jött meg. A 32. nap reggelén volt egy nagyon halványnak tűnő tesztem.
Dóri
76/167 K.Ancsy válasza:
Sziasztok!! Én dec. 6 körül nem várom. Remélem összejön! 6 hónapja próbálkozunk... :(
77/167 anonim válasza:
Sziasztok ismet.holnap lesz ovulaciom de ket napja 38 koruli lazam van, influenza lehet.Nem lettem meg jobban, mert sajnos muszaj bemennem dolgozni.Remelem ez nem lesz baj.Mar annyira szeretnem ha sikerulne.
78/167 anonim válasza:
Szia! Szerintem a láz nem fogja befolyásolni! Mindenkiért imádkozom!
79/167 anonim válasza:
Sziasztok, szép reggelt mindenkinek! Ki hogy van?
80/167 anonim válasza:
Koszonom szepen 78as! Tegnap azt mondta a ferjem..mi megprobaljuk es ha a Joisten akarja ugyis jonni fog.Olyan szep volt ahogyan mondta pedig nem szokott igy beszelni soha.Drukkolok Mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!