Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja decemberben?

Ki nem várja decemberben?

Figyelt kérdés
Ismét új hónap új remények...

2013. nov. 7. 16:30
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/167 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, végülis jól beközepeltétek! drukkolok! kb két hét és kiderül, nálunk is.
2013. nov. 23. 12:48
 62/167 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok:)Én december 5-re nem várom....és már fél éve próbálkozunk :(
2013. nov. 23. 18:17
 63/167 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Benne voltam a novemberi topicban is. Nagyon reménykedtem, hogy most nov. végén nem fog már megjönni, de tegnap este barnázni kezdtem és reggelre megjött :( 3 nappal korábban, mint leghamarább (nem) vártam, de a peteérésem is 2-3 nappal korábban volt, mint szokott. Ez volt a 6. hónapunk. Ilyenkor 1-2 napig nagyon el vagyok keseredve. Tegnap elmentünk nézelődni, vásárolgatni a férjemmel, persze csomó kisbabás/terhes jött velem szemben és arra gondoltam hátha már az én hasamban is ott van. Aztán most megint szedhetem elő a "női cuccokat". A hőgörbéimet nézegetve kezdem sejteni, hogy valami gond van (túlontúl rövidnek tűnik minden hónapban a luterális szakasz), úgyhogy decemberben vagy legkésőbb a karácsonyi őrület után irány a nőgyógyász. Tudom, hogy 1 évet mondanak, de ha úgy érzem gond lehet, minek várjak feleslegesen, nem?
2013. nov. 24. 12:18
 64/167 A kérdező kommentje:

Köszönöm:) Remélem lehet esély...

Fel a fejjel! Sajnos én sem értek egyet az 1 évvel, hiszen ha gond van előbb is kitudják deríteni. Vagy "hazudd" azt az orvosnak, hogy már több, mint 1 éve próbálkoztok de semmi, akkor már nem mondhatja azt, hogy még várjatok...

2013. nov. 24. 17:46
 65/167 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok, 8-as vagyok.

63-as, sajnálom hogy megjött, tudom milyen rossz most. Én is olyankor 1 napig bőgök, de aztán megrázom magam és új hónap új remény.

Nekünk is ez már a 6. hónap, én a hétvégére nem várom. De most totál pesszimistán állok hozzá, teljesen arra számítok hogy biztos megjön, hátha nem fogok akkorát csalódni...

Tegnap koncerten voltam, és amíg vártunk a kezdésre, ki ült épp velem szemben? Egy pocakos kismama... Hogy 1 percre se tudjak megfeledkezni a témáról... :-)

Nekem is rövid a luteális szakaszom, és elmentem emiatt nőgyógyászhoz, aki legnagyobb meglepetésemre azt mondta, hogy ez nem baj, a lényeg a peteérés. De azért mondta hogy szedjek Premens tablettát, mert ez állítólag segít hogy hosszabb legyen. És január közepén rendelt vissza, hogy elkezdjük a kivizsgálást, ha addig nem esem teherbe.

Kíváncsi vagyok a te orvosod mit fog mondani, majd írd meg! Szerintem menj el hozzá, amint tudsz, kérdezz rá a dologra, azzal nem veszítesz semmit.

2013. nov. 24. 22:29
 66/167 anonim ***** válasza:
100%
AKi úg yérzi, hogy gond van. Szerintem érdemes elmenni az orvoshoz. Írtam, hogy mi most kezdtük a kivizsgálást a SOTE meddőségi központban. Nem kell beutaló, hogy elmehessetek (máshol nem tudom, hogy működik, csak erről tudok beszámolni.) Telefonon kértek időpontot és együtt kell menni első alkalommal a férjetekkel (élettársatokkal). Telefonon nem kérdezik, hogy mióta próbálkoztok, csak adnak egy időpontot. Nekünk 6 héttel későbbre tudták adni. Ott ki kell tölteni egy 5 oldalas kérdőívet, ami nekem nagyon részletesnek tűnik. Ott már kérdezik, hogy mióta próbálkoztok. Szerintem nem érdemes hazudni, mert nem hiszem, hogy ha ott vagytok ne vizsgálnának meg, illetve, hogy nem indítatnák el a kivizsgálást. Első körben nézik a férfiaknak az ondóminőséget, nőknek meg azt, hogy van peteérés, tüsszőrepedés. Spermavizsgálatra is rengeteget kell várni, úgyhogy szerintem érdemes lehet elkezdni a kivizsgálást. Nekem a múlt héten volt szerintem az ovum, többször együtt tudtunk lenni. Férjem is egyre többet beszél a babáról. Eddig is akarta nagyon, de már rendszeresen emlegeti ő is:)
2013. nov. 25. 08:21
 67/167 anonim ***** válasza:
100%
63-as vagyok, köszönöm a biztatást :) Érdekes, hogy az orvos azt mondja, hogy nem gond a rövid luterális szakasz. Holott mindenhol azt olvasni, hogy hormonprobléma lehet.... És hogy a petesejtnek nagyon nincs is ideje vándorolni (ha sikerül egyesülniük) , majd beágyazódni, mert már jön is a menstruáció. Én 5 hónapja mérem a hőm és 4 hónapja ovu tesztelek és most így egymás mellé rakva a görbéimet látom, hogy peteérés után 8-9 nappal már meg is jön. Most is nov. 16-án szombaton volt peteérés és 23-án szombat este kezdtem el barnázni és 24-én délutánra jött meg rendesen. Jövő héten el is megyek nőgyógyászhoz, meglátjuk ő mit mond.
2013. nov. 25. 16:52
 68/167 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok, Csatlakozhatok?
2013. nov. 26. 13:23
 69/167 anonim ***** válasza:
100%

Hello Marietta! Én írtam neked meg ezt a kérdést. Tök jó, hogy itt vagy:)

Dóri

2013. nov. 26. 13:30
 70/167 anonim ***** válasza:
100%

Szia Dóri!

Köszönöm szépen, hogy megírtad. Köszi a kedves fogadtatást. :)

2013. nov. 26. 13:32
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!