Sziasztok!
Próbált a férjem időpontot kérni a spermavizsgálatra, de még csak nem is tudtak adni neki, mert majd csak februárra van időpont, de azt csak decemberben adhatnak. Azért elekserítő, hogy ennyi embernek erre van szüksége. Úgyhogy jelenleg élvezzük az együtlétet, én nem parázok azon, hogy belefér e a hormonvizsgálat decemberre vagy marad január, illetve befizettünk egy síelést. Addig meg próbálkozunk, hátha:)
Sziasztok,
3 napja leesett a hőm, és minden nap egy tizedet emelkedik. Szerintetek ez mi lehet? Nincs ovum? (Eddig az volt, hogy leesett, aztán másnap az egekbe emelkedett...)
Nekem is nehéz nagyon, a párom csak hétvégente van otthon, így még kevesebb esély van babára :'(
De én nem adom fel :)
Zsuzsa♥
Sziasztok, 8-as vagyok.
Ma is pozitív lett az ovutesztem, akárcsak tegnap.
Szóval ez azt jelenti ha jól tudom, hogy még nem volt tüszőrepedés. Nagyon szúr, feszít a petefészkemnél. Meg most már azon aggódom, hogy túl sűrűn voltunk együtt (péntek este, vasárnap reggel-este és tegnap este) ami épp rontani fogja az esélyeket. Állítólag ovu környékén 2 naponta érdemes a siker érdekében.
Olyan nehéz jól időzíteni! :-(
De azért reménykedem, hogy mégis összejön.
Hát nekem holnapra saccolja a ciklus.hu az ovumat, de ahogy elnézem nem nagyon leszünk együtt mostanában :((((((((
8-as van esély rá, szóval megy a drukk :) Többieknek is ;)
16 hónap ??? :((( Nagyon sajnálom, de szurkolok, hogy minél előbb összejöjjön.
Képzeljétek tegnap együtt voltunk (végre). Ebben a hónapban 6-án jött meg és tegnap éjszaka 21-én együtt voltunk... Kevés esély tudom, de talán ebből az egy alkalomból is összejöhet a csoda ugye? Nagyjából ha úgy nézem a ciklusom közepén járogatok.
Azért nem vagyunk együtt sokat, illetve vagyunk együtt nagyon keveset, mert mindig fáradt, meg amúgy se szereti annyira a szexet.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!