Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja decemberben?

Ki nem várja decemberben?

Figyelt kérdés
Ismét új hónap új remények...

2013. nov. 7. 16:30
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/167 anonim ***** válasza:
100%
Szia 8as!!Szerintem VAN esély!!!nagyon drukkolok!!:-)
2013. nov. 18. 20:10
 52/167 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Próbált a férjem időpontot kérni a spermavizsgálatra, de még csak nem is tudtak adni neki, mert majd csak februárra van időpont, de azt csak decemberben adhatnak. Azért elekserítő, hogy ennyi embernek erre van szüksége. Úgyhogy jelenleg élvezzük az együtlétet, én nem parázok azon, hogy belefér e a hormonvizsgálat decemberre vagy marad január, illetve befizettünk egy síelést. Addig meg próbálkozunk, hátha:)

2013. nov. 19. 08:33
 53/167 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok,

3 napja leesett a hőm, és minden nap egy tizedet emelkedik. Szerintetek ez mi lehet? Nincs ovum? (Eddig az volt, hogy leesett, aztán másnap az egekbe emelkedett...)

2013. nov. 19. 09:00
 54/167 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok csatlakoznék én is. Pont ma jött meg, 9 napot késett. :-( Nem baba miatt sajnos. Úgy hogy próbálkozunk tovább! :-) 2. babát szeretnénk, van egy egy éves kislányunk. Remélem ez a mi hónapunk lesz. Jó kis karácsonyi ajándék lenne majd egy pozitív teszt. :-) Drukkolok Mindenkinek!!! Judit....
2013. nov. 19. 14:11
 55/167 ikszdéé31 ***** válasza:
100%

Nekem is nehéz nagyon, a párom csak hétvégente van otthon, így még kevesebb esély van babára :'(

De én nem adom fel :)

Zsuzsa♥

2013. nov. 19. 16:09
 56/167 anonim ***** válasza:
100%
Szia Judit! Nekunk is masodik baba lesz a nagy teso mar annyira varja velunk egyutt. Zsuzsa megertem a helyzeted az en ferjem is sokat van tavol munka miatt.viszont a kovetkezo ovulaciora elojegyeztem magam nala es elrendeltem hogy ha torik ha szakad legyen itthon.drukkolok mindenkinek
2013. nov. 19. 16:57
 57/167 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok, 8-as vagyok.

Ma is pozitív lett az ovutesztem, akárcsak tegnap.

Szóval ez azt jelenti ha jól tudom, hogy még nem volt tüszőrepedés. Nagyon szúr, feszít a petefészkemnél. Meg most már azon aggódom, hogy túl sűrűn voltunk együtt (péntek este, vasárnap reggel-este és tegnap este) ami épp rontani fogja az esélyeket. Állítólag ovu környékén 2 naponta érdemes a siker érdekében.

Olyan nehéz jól időzíteni! :-(

De azért reménykedem, hogy mégis összejön.

2013. nov. 19. 18:21
 58/167 A kérdező kommentje:

Hát nekem holnapra saccolja a ciklus.hu az ovumat, de ahogy elnézem nem nagyon leszünk együtt mostanában :((((((((

8-as van esély rá, szóval megy a drukk :) Többieknek is ;)

2013. nov. 19. 22:20
 59/167 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem lesztek együtt, kérdező? puskaporos a levegő nálatok?::))) Nekem tele a .....hócipőm, 16. hónjapunk volt sikertelen Jövő héten pénteken hsg, attól meg parázom nagyon:(
2013. nov. 21. 19:59
 60/167 A kérdező kommentje:

16 hónap ??? :((( Nagyon sajnálom, de szurkolok, hogy minél előbb összejöjjön.

Képzeljétek tegnap együtt voltunk (végre). Ebben a hónapban 6-án jött meg és tegnap éjszaka 21-én együtt voltunk... Kevés esély tudom, de talán ebből az egy alkalomból is összejöhet a csoda ugye? Nagyjából ha úgy nézem a ciklusom közepén járogatok.

Azért nem vagyunk együtt sokat, illetve vagyunk együtt nagyon keveset, mert mindig fáradt, meg amúgy se szereti annyira a szexet.....

2013. nov. 22. 10:54
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!