41/167 anonim válasza:
"Ki nem várja decemberben?"
Mit? Ennek a kérdésnek így nincs sok értelme. Hiányzik belőle valami.
42/167 anonim válasza:
Szerintem aki a teherbeesés rovatban látja ezt a kérdést, annak teljesen egyértelmű :)
43/167 anonim válasza:
Jó ,de láttam már olyat,hogy valaki a kérdését rossz kategóriába tette, ezért illett volna kifejteni szerintem. Az oké, hogy vannak itt gondolatolvasók, mert látom, azért sok válasz érkezett:D
44/167 ikszdéé31 válasza:
Én méhésztől fogom megvásárolni, azért linkeltem be, hogy ti is elolvashassátok, mennyi embernek segített "babásodni" :)
Zsuzsa♥
45/167 A kérdező kommentje:
A teherbeesés rovaton belül nincs olyan, aki nem értené ezt a mondatot!
2013. nov. 15. 22:25
46/167 ikszdéé31 válasza:
Mégiscsak lett egy aki nem érti...
47/167 anonim válasza:
Hogy telik a hetvege lanyok? En ma regel dolgoztam most pedig megyunk bevasarlo kozpontba kirakatokat nezni mert zuhog az eso..
48/167 anonim válasza:
Nem mi vagyunk gondolatolvasók, hanem a te gondolkodásoddal van a baj, szerintem. Látod, rajtad kívül mindenki érti.... Kata
49/167 anonim válasza:
Mi újság veletek?
Nekem ma lett pozi az ovu teszt, erősebb lett a tesztcsík a kontroll csíknál. Szerintetek van esély babára, ha együtt voltunk pénteken este és tegnap reggel és este? Meg szerintem ma este is leszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!