Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja decemberben?

Ki nem várja decemberben?

Figyelt kérdés
Ismét új hónap új remények...

2013. nov. 7. 16:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/167 A kérdező kommentje:

Mindenkinek nagyon szorítok!

Nekünk igazából 1 próbálkozós hónapunk volt... Azóta alig vagyunk sajnos együtt... de a remény megmarad, mégha iszonyat minimális is...

2013. nov. 10. 22:48
 12/167 A kérdező kommentje:
ja... És első baba lenne nekem:) Páromnak már van egy 18 éves lánya:)
2013. nov. 10. 22:49
 13/167 ikszdéé31 ***** válasza:
100%
Nekünk is első lenne. De én már annyira várom, nem tudom, mennyire van rá hatással, vagy mi is van, de fájdogál a jobb petefészkem, kicsit nyomó érzést érzek. Nem is tudom elmondani pontosan,hogy milyen érzés, kb 2hete ilyen érzékeny. Lehet 3.
2013. nov. 11. 18:20
 14/167 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!:)

Én is csatlakoznék. Dec.3-ra nem várom. Első babára várunk egy tavaszi sikertelen terhesség után. :( Sajnos a november nem a mi hónapunk volt...de majd most a december :) Hajrá csajok, szorítok nektek is! S.

2013. nov. 13. 12:05
 15/167 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap voltunk a SOTE-n.

Nekem csináltak egy ultrahangot és kaptunk egy csomó beutalót. Férjem spemavizsgálatra, én pedig 4 vérvételre, amik végigkövetik a ciklust. Az első vérvételnek a ciklus 3-5 napján kell megtörténnie, úgyhogy erről már lecsúsztunk, és valószínűleg lecsúszunk decemberről is (bár ez csak akkor derül ki ha megjön), mert a 3-4-5 vérvételből legalább egy beleesik a karácsoniy időszakba, amikor 6 munkaszüneti nap van egymás után, így attól félek, hogy ez már túl nagy csúszás lenne. Amint megjön (bár hátha nem is fog megjönni:) hívom a kórházat és megkérdezem, hogy mi legyen.

2013. nov. 13. 12:11
 16/167 ikszdéé31 ***** válasza:
100%

Utolsó válaszoló, nagyon szorítok nektek, remélem decemberben már lesz egy pozitív teszted, és akkor nem kell ez a sok vérvétel, meg vizsgálat. Mióta próbálkoztok?

Amúgy én december elejére nem várom.

2013. nov. 13. 12:16
 17/167 anonim ***** válasza:
100%

Majdnem két éve, igen én is bízom a pozitív tesztben nagyon is:) Viszont most jutottam el doa, hogy segítséget kérek. Legalább kiderül, hogy minden rendben van e velünk.

Nagyon féltem menni, de nagyon pozitív volt az egész.

2013. nov. 13. 12:18
 18/167 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok!! Mindenkinek kivanom hogy mielobb megerkezzen a golya.a vervetellel kapcsolatban az jutott eszembe, hogy ha be vannak zarva olyankor akkor meg van esely egy apolonot hazhoz hivni, par evvel ezelott en is eltem ezzel a lehetoseggel a masodik keruletben.Meg valami ami mostanaban foglalkoztat az az, hogy vajon mennyiben lelki dolog a teherbeeses. Ti mit mondtok erre? Tudjatok mire gondolok...a nem kell nagyon nagyon akarni es akkor sikerul..udvozlok mindenkit.irjatok keresztnevet mert ugy konnyebb egymashoz szolnunk.gina
2013. nov. 14. 06:54
 19/167 A kérdező kommentje:

Biztosan van abban valami, hogy nem szabad nagyon rágörcsölni, csak hát szerintem, ez nem mindenkinek könnyű. Például kétlem, hogy azok, akik már mondjuk 1 éve próbálkoznak, azoknak minden egyes hónap "remegéssel" telik el. De erről ők tudnak igazán nyilatkozni.

Részemről én augusztusban görcsöltem rá, akkor volt az első próbálkozós hónapunk. Azóta viszont esélytelen is lett volna, így nem is izgultam igazából. De legbelül azért ott bújkált bennem az, hogy nem valószínű, hogy jókor voltunk együtt, főleg 1 alkalommal csak, dehát voltak már csodák :) Viszont nem jut ez eszembe napi szinten.

2013. nov. 14. 08:06
 20/167 A kérdező kommentje:
Jajj bocsánat, Kata vagyok :)
2013. nov. 14. 08:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!