Lili! Az lehet beágyazódástól is, az egy csepp vér!!!
Kedves Kérdező, a mensis tünetek is lehetnek terhes tünetek. Sajna nekem is mensigörcsök vannak :(
Sziasztok!
Nekem megjött sajnos, viszont így valószínűleg belefér a hormonvizsgálat karácsonyig, úgyhogy már idén lehet eredménye, ma délután felhívom a kórházat és megkérdezem.
Az az egy ami rossz, hogy olyan tök jó szabályos 30 napos ciklusaim voltak, a múlt hónapban pedig megjött a 34. ebben a hónapban pedig a 27. napon:S
Lányok ne keseredjetek el. nov 27-re nem vártam, írtam is hogy elúszott ez a hónap, de akkor is csak mint utóbb kiderült némi vérzés volt, pedig mensinek indult! Azóta sincs semmi. bár a tesztek (még) negatívak, de tünetek vannak.
Lehet mensinek érzitek, lehet mensi előjeleit érzitek s lehet hogy mégse az.
Sziasztok! 100-as voltam, nekem ma megjött :(
Mindenkinek szorítok továbbra is!
Sajnálom 100-as! :( Szorítok, hogy egy hónap múlva pozitívat tesztelj!!!
Nekem a hőm még mindig fent van, talán van remény, hogy az a vércsepp jelentett valamit. Holnap után (nem) kéne megjönnie. Lili
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!