Tegnap kezdtem az ovutesztet. Tegnap telejsennegatív volt, ma viszont nem tudom. Mintha éppen, hogy halványabb lenne a csík, de nem biztos. meglátjuk mi lesz holnap:) Viszont asszem kiindulhatok abból, hogy hétfőn hormonvizsgálat második vérvétel:)
Dóri
8-as vagyok.
Én is ovutesztelek a héten, ma vagyok a 14. napon, nekem ilyenkor szokott pozitív lenni és már javában érezni is szoktam a petefészek szúrkálást. Most pedig nem érzek semmit, nincs bővebb folyásom és negatív az ovuteszt. Nem értem mi lehet most. Pedig cickafark teát is iszom, napi kettőt, ami elvileg segíti a peteérést. Erre fel még semmi...
Na, most lett pozi az ovuteszt, annyira, hogy erősebb a tesztcsíkom mint a kontroll. Ez a 16. nap. Hát ilyen se volt még, eddig előbb szokott lenni. De legalább van pé-m.
8-as
Sajnos nekem úgy tűnik ebben a hónapban nincs peteérésem :( Mondjuk ma még nem csináltam ovutesztet, de eddig legkésőbb a 20. napon mindig megvolt az első pozi teszt (3 napig pozitív mindig) és ma már a 23. nap van és SEMMI. És a hőm sem mutatja:( "Sz"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!