131/167 anonim válasza:
Én ma kezdem az ovu tesztelést, ma vagyok a 16. napon, de általában a 20. nap körül van az ovum. Remélem karácsonyra megérkezik az a fránya két csík :) "Sz"
132/167 anonim válasza:
Én is ma kezdem az ovu tesztelést, én a 11. napon vagyok és általában a 14.-en szokott pozi lenni.
Neked hány naposak a ciklusaid hogy csak a 20. napon szokott pé lenni?
8-as
134/167 anonim válasza:
Marietta! És a hőd fenn van? méred a hődet? Drukkolok neked is!!!
135/167 anonim válasza:
Marietta teszteltél?
Én csütörtökön kezdem az ovutesztet. Azt mikor érdemes csinálni? délelőtt? délután?
136/167 anonim válasza:
Ovutesztet mindenképpen délután vagy este kell csinálni, mert az egész nap folyamán termelődik az LH hormon, emiatt megbízható eredményt a késő délutáni vagy esti tesztelés fog adni, a reggeli nem! Mindig ugyanabban az időben ajánlott elvégezni a tesztet, és előtte 2 órával ha lehet ne igyál és ne pisilj.
137/167 anonim válasza:
132-es: 31-32 naposak a ciklusaim. "Sz"
138/167 anonim válasza:
36,9 a hőm, teszt negatív, 13 napja késik.
139/167 anonim válasza:
Dokihoz van időpontom, karácsony utánra.Addig maradnak a kérdések :(
Többiek hogy vagytok?
140/167 anonim válasza:
Ma vagyok a ciklus 19. napján, tegnap még nega volt az ovu teszt. "Sz"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!