Kata, nagy gratula! Jaj de jó neked!
"Sz": nem tudom, ezek az ovu tesztek mennyire szentírás, amit mutatnak. Olvastam már itt olyat, hogy valakinek sosem volt pozitív de mégis babás lett. Bár ha se a hő se a teszt nem mutatja, akkor lehet hogy tényleg nincs most, de ez évente 1-2x előfordulhat, ez normális. De én még nézném a helyedben, lehet hogy valamiért most még később lesz.
Nekem meg már 3. napja pozitív, én meg ezt furcsállom. (Remélem nem ciszta miatt.) Tegnap és tegnap előtt erősebb volt a tesztcsík mint a kontroll, ma meg egyformák. És ez már a 18. napom. Eddig meg mindig úgy volt, hogy a 14. napon volt pozitív és ennyi, utána már nega.
Ja és a ciklusaim meg átlag 24 naposak szoktak lenni.
Szóval nem értek én már semmit! Mindenesetre pénteken,és tegnap rajta voltunk az ügyön és ma is rajta leszünk. :-)
8-as
Most hogy rendesen megszáradt a mai teszt, így már negatívnak látom, a tesztcsík picit halványabb. Úgyhogy tévedtem, csak 2 napig volt pozi. :-)
8-as
Sziasztok! Ki hogy van? Én a 28. napnál tartok, ma reggel már éreztem a hasamban, hogy nemsokára megjön. A hőgörbém ilyen lett:
Tehát peteérés nem volt. De most karácsonyi dalokat hallgatok, takarítok, csinosítom a lakást... Holnap még egy őrült vásárlós nap (szerencsére az ajándékok már megvannak) és hétfőn jöhetnek a vendégek, akik egész héten itt lesznek. A max. létszám 8 lesz, úgyhogy elterelődik a figyelmem a babáról, januárban pedig új év kezdődik :) Mindenkinek nagyon kellemes -akik pont ünnepekre nem várják, nekik "két csíkos"- ünnepeket kívánok! "Sz"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!