Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja decemberben?

Ki nem várja decemberben?

Figyelt kérdés
Ismét új hónap új remények...

2013. nov. 7. 16:30
 151/167 anonim ***** válasza:
100%

Kata, nagy gratula! Jaj de jó neked!

"Sz": nem tudom, ezek az ovu tesztek mennyire szentírás, amit mutatnak. Olvastam már itt olyat, hogy valakinek sosem volt pozitív de mégis babás lett. Bár ha se a hő se a teszt nem mutatja, akkor lehet hogy tényleg nincs most, de ez évente 1-2x előfordulhat, ez normális. De én még nézném a helyedben, lehet hogy valamiért most még később lesz.

Nekem meg már 3. napja pozitív, én meg ezt furcsállom. (Remélem nem ciszta miatt.) Tegnap és tegnap előtt erősebb volt a tesztcsík mint a kontroll, ma meg egyformák. És ez már a 18. napom. Eddig meg mindig úgy volt, hogy a 14. napon volt pozitív és ennyi, utána már nega.

Ja és a ciklusaim meg átlag 24 naposak szoktak lenni.

Szóval nem értek én már semmit! Mindenesetre pénteken,és tegnap rajta voltunk az ügyön és ma is rajta leszünk. :-)

8-as

2013. dec. 16. 18:31
 152/167 anonim ***** válasza:
100%

Most hogy rendesen megszáradt a mai teszt, így már negatívnak látom, a tesztcsík picit halványabb. Úgyhogy tévedtem, csak 2 napig volt pozi. :-)

8-as

2013. dec. 16. 19:21
 153/167 anonim ***** válasza:
100%
8-as ma is teszteltem és a tesztcsík kicsit volt csak halványabb, mint a kontroll. De 3 nappal ezelőtt ugyanígy volt, másnap meg alig látszódott, full nega volt. Szóval egyáltalán nem értem. Mindegy, ezt a hónapot el is könyvelem sikertelennek, inkább az imádott karácsonyra koncentrálok :) Aztán ha valami csoda folytán mégis pont most sikerülne, az lenne ám csak az igazi meglepetés :) Ma azért biztos ami fix összebújunk :) "Sz"
2013. dec. 16. 19:57
 154/167 A kérdező kommentje:
Kata ez csodálatos, gratulálok :)
2013. dec. 16. 22:40
 155/167 anonim ***** válasza:
100%
Kata gratula neked! "Sz" fel a fejjel.
2013. dec. 17. 09:06
 156/167 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Ki hogy van? Én a 28. napnál tartok, ma reggel már éreztem a hasamban, hogy nemsokára megjön. A hőgörbém ilyen lett:

[link]

Tehát peteérés nem volt. De most karácsonyi dalokat hallgatok, takarítok, csinosítom a lakást... Holnap még egy őrült vásárlós nap (szerencsére az ajándékok már megvannak) és hétfőn jöhetnek a vendégek, akik egész héten itt lesznek. A max. létszám 8 lesz, úgyhogy elterelődik a figyelmem a babáról, januárban pedig új év kezdődik :) Mindenkinek nagyon kellemes -akik pont ünnepekre nem várják, nekik "két csíkos"- ünnepeket kívánok! "Sz"

2013. dec. 21. 09:19
 157/167 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tegnap volt a hormonvizsgálat 3. vérvétele. Nagyon rosszul viseltem a terhelést. Szédültem, homályosan láttam, zsibbadtak a kezeim, fájt a fejem, szóval szörnyű volt. Viszont már csak egy vérvétel hétfőn és utána eredmények, kiderül, hogy meg is reped e az a tüsszű. A férjem január elején megy a spermavizsgálatra. Azt végül magán úton csináltatjuk meg, mert nagyon hosszú a várólita, magánban pedig 15.000 forintért megcsináljak. Ez az összeg megéri, ráadásul lehet egészségpénztár kártyával fizetni.
2013. dec. 21. 09:34
 158/167 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! 57es vok, aki elkeseredett a 16 hónap sikertelenség miatt.ÁÁÁÁÁÁÁM a 17. sikeres lett, ma teszteltem pozitívat!!! Megy a fa alá, csak kibírjam addig szó nélkül:))))
2013. dec. 21. 14:54
 159/167 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok a pozi teszthez!! :)
2013. dec. 21. 15:16
 160/167 A kérdező kommentje:
57-es GRATULÁLOK! A legszebb ajándék :)
2013. dec. 21. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!