Ma kezdem a Closty-t, csatlakozik valaki? izguljunk együtt.
Sziasztok.
Uncsila,pont ez miatt tüntem el én is kicsit...
Vadgesztenye,vigyázz magatokra. Milyen jó érzés lehet,hogy ott van bent egy pici élet..
Bárcsak már én is érezhetném ezt.
Én most nem clostizom,ugy volt hogy ebben a hónapban megyek laparra és méhtükrözésre,de nem jött össze,igy április elején megyek majd. Jövőhéten meg lesznek az eredmények a baktériumokrol,amik kellenek a beavatkozáshoz. És mehetek is :) Ti hogy vagytok? Kicsit kiléptetek a mélypontból?
Ági
Sziasztok csajok! Hogy vagytok? Valakinél valami?
Nálam a helyzet a következő: ma vagyok a 34. napon es még semmi! Kb két napja volt egy kis maszatom de azóta semmi!szombaton tesztelek! :)
Sziasztok
Bogika, ez fantasztikus, nagyon nagyon gratulálok! Boldog babavárást kívánok!
Velem a helyzet változatlan, már egy hete új ciklusban vagyok, ebben a hónapban lesznek a hormonvérvételek, az elsőn már túlvagyok, ott többé kevésbé minden rendben, a TSH-m megint magasabb 2,6 :( A férjem meg hétfőn megy, remélem előrébb jutunk.
Lia
Köszönöm szépen! :) Itt a reggeli tesztem:
Nem nagyon kell szugerálni,hogy lássam! :) Szerencsére!
de jó nektek csajok, mindenki kismama lesz, én meg menstruálok...megint.... :(
Márti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!