Ma kezdem a Closty-t, csatlakozik valaki? izguljunk együtt.
Sziasztok. De jó,akkor remélem holnap többjó hirt is megoszthattok. Mert ugyebár minden jó lesz.
Nekem holnap-holnapután kellene hogy megjöjjön. De már tegnaptól úúgy fájnak a melleim,hogy ez biztos előjel.. :S :S
Többiekkel mi ujság?
Ági
Sziasztok Csajok!
Pont egy hete jött meg, de még mindig oda vagyok lelkileg :( Ebben a hónapban nincs gyógyszer, remélem azért így is lesz peteérés. Ami viszont jó, hogy végre nincs hőhullámom, de még azt is elviselem, ha végre sikerülne.
Márti, jól elhanyagoltunk itt a héten, hogy vagy? Hogy áll a hőd?
Ági, megy a drukk ezerrel, hogy véletlenül se jöjjön meg és végre valaki elindítsa a pozitív hullámot!
Lia
Sziasztok Lányok
Ma megvolt az Uh, mnyh:4.5 mm-es a baloldalon van két 13 mm-es tüszőm.
Hát nem vagyok túl boldog....
Uncsila,és ez hanyadik napon?
Igen,én is remélem hogy nem jön meg. Ma még semmi megjön érzésem nem volt,csak szurkál néha..
Ági
Sziasztok Lányok! de jó,hogy megvagytok, remélem kicsit jobban vagytok már lelkileg!!
Én most zuhanok meg, a hasam görcsölget, tegnap barnáztam is, úgyhogy..... :( [link]
Márti
Sziasztok Csajok
A 12. napon volt és 36 naposak a ciklusaim!
Kezdek belefáradni........
uncsila, akkor nagyon korán mentél! ne keseredj el, 19-22-ik napon menj leghamarabb
Márti
Uncsila ezek az értékek jók akkor! Ne keseredj el.
Nekem is megjött ma reggel :((
És most először a párom odabujt hozzám,és azt mondta,hogy elmegy ő is mostmár vizsgálatra. Szeretjük egymást,és igy minden jó lesz,csak várjuk ki.És még 20x elmondta mennyire szeret. Egész nap ez jár a fejemben,azóta mégcsak azt a mély szomorúságot se érzem amiatt mert megjött. Ági
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!