Ma kezdem a Closty-t, csatlakozik valaki? izguljunk együtt.
reménykedem,hogy az majd segít
Márti
Sziasztok csajok!
Ma vagyok a 22. ciklusnapon,és reggel pisi után rózsaszínes volt a wc papír... :( Lehet vajon beágyazódás vagy inkább mensi lesz,csak korábban?
Sziasztok
Ez nagyon jó hír mert a beágyazódási vérzés kb. ilyenkor mensi előtt 1 héttel szokott lenni ha van !
Drukkolok Bogikaa!!!
De jó lenne Bogika, ha a beágyazódástól lenne, nagyon drukkolok Neked!
Márti, milyen lett a TSH-d?
Lia
sziasztok, Bogika nagyon szorítok, szerintem ez mindenképp jót jelent. sajnos rossz lett a tsh-m, illetve tartományon belül van, de a teherbeeséshez sok, 3,32 :( egyébként az összes többi értékem jó lett,minden más rendben van
Márti
Márti, sajnos az tényleg magas, de legalább megvan a gond és ezen lehet segíteni.
Amikor én voltam júliusban vérvételen, nekem a tsh 2,5 körül volt, aztán utánaolvastam és azt írták, hogy a szelén nagyon jó hatással van a pajzsmirigyre, de nem szerettem volna tablettaként bejuttatni, így találtam rá a brazil dióra, aminek a legnagyobb a szeléntartalma. Elég drága, viszont napi 2 szem fedezi a napi szelénszükségletet. Én elkezdtem ezt enni és az októberi vérvételen már csak 1,1 volt a tsh-m. :)
Lia
hétfőn megyek az orvoshoz, szerintetek mennyi idő alatt áll be a jó szint? és utána már lehet baba?
Márti
Nahát,kicsit megint pozitivak vagyunk? :)
En mult heten voltam uh-on. 12.napon volt egy 25x20mm-es tüszöm. Aznap tüszörepesztő,összebújás. Most elöször még kispárnát is raktam magam alá,és nem mentem fürödni sem egy ideig :) ha nem jön össze,akkor laparoszkopia es hiszteroszkopia.
Bogi,szoritok en is!
Agi
Nagyon bízok benne hogy tényleg beágyazódás volt,mert ilyen nem szokott lenni,csak a mensi előtt egy nappal!
Mondjuk ez a hónap nem volt valami akciódús,sok volt a feszkó a párom és köztem! Nem is voltunk annyit egyutt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!