Ma kezdem a Closty-t, csatlakozik valaki? izguljunk együtt.
Lia,annyira sajnálom! Olyan szörnyű,hogy már több hónapja egyikünknek sem sikerül! :(
Uncsila neked nagyon szorítok! Remélem,te leszel az első közülünk,aki pozit tesztel! :)
Hát annyi tervem van,hogy jövő hónapban elmegyek a dokimhoz és megbeszélem vele az átjárhatóságit meg a páromnak a spermavizsgálatot! Aztán azt megcsináltatjuk még és ennyi! Úgy döntöttem nem megyek több vizsgálatra! Hagyom,hagy menjenek a dolgok a maguk útján! Hátha majd akkor sikerül! Szerintetek?
Sajnálom Csajok, tudom mit éreztek, én is nagyon belefáradtam. Én nem stimulálok többet, csak ha már túl leszünk az összes kivizsgáláson, én is és a férjem is, addig értelmetlennek látom, ha most 3 hónap alatt sem sikerült.
Lia
Uncsila,mi újság? Teszteltél még?
Lia,én is így gondolom,majd jövő hónapban megyek a dokimhoz megbeszélni az átjárhatóságit meg a spermavizsgálatot a páromnak!
Pedig annyira bíztam a closty-ban! Tényleg kezdek aggódni,hogy valami komolyabb baj van...
sziasztok, lányok szerintem először nézessetek pajzsmirigyet, lehet az a baj.. és a legkönnyebben orvosolható.
én most így állok, nem tudom volt-e ovum
Márti
Nekem ma reggelre megjött de nem is számítottam másra!
Nálam volt ilyen jellegű vérvizsgálat és rendben volt , bár ne lett volna mert akkor tudnám hogy miért nem jön össze....
Sziasztok!
Nagyon sajnálom Uncsila és persze Bogika. El sem hiszem, hogy egyikőnknek sem sikerül. :(
Én már azon a határon vagyok, hogy remélem valami kiderül a kivizsgálásokon, hogy mi a baj és akkor azon tudunk változtatni. Tudom, hogy baj van, nálunk már túl sok idő eltelt ahhoz, hogy ok nélkül ne sikerüljön. :(
Márti, egyelőre úgy néz ki, hogy nem volt pé-d, de ha feljebb indul akkor lehet a 15dik napon volt.
Ági, Te hol tartassz a ciklusodban?
Lia
Sziasztok
Ági, teszteltél már? Megy a drukk!
Márti, hogy áll a hőd?
Uncsila, Bogika, hogy vagytok?
Lia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!