Ma kezdem a Closty-t, csatlakozik valaki? izguljunk együtt.
Sziasztok Csajok!
Nagyon drukkolok Nektek, ki mikorra nem várja, csak mert újra közeledünk. Én péntekre nem várom, de mivel most nem voltam uh-n, így plusz minusz 3 nap belefér. Sajna én teljesen kidőltem, arc- és homloküreg gyulladásom van, a borzalmas szűnni nem akaró fejfájás a legrosszabb, antibiotikumot szedek, szóval nem biztos, hogy most örülnék a legjobban, ha sikerülne.
Szép és pozitív tesztes hetet!
Lia
Sziasztok Csajok
Én szerdán tesztelek !!!!! De megy a drukk mindenkinek!!!!
Még nem, várok péntekig!
Nagyon sajnálom Bogikaa! Van valami terved ez után???
sziasztok, Bogikaa sajnálom! Képzeljétek el,hogy nem kaptam a pajzsmirigyemre gyógyszert, azt mondta a doki,h ne bombázzuk a szervezetemet, mivel a többi eredményem jó, így majd ez is szépen beáll. pedig muszáj lenne lentebb vinni a babához!!! szomorú vagyok nagyon, most keresek másik dokit, nem tudom mi lesz ha az sem ír fel gyógyszert :(
Márti
Sziasztok
Nekem ma megjött... Sajnos meg sem lep, már sírni sem tudok, egyszerűen úgy érzem, hogy sosem fog sikerülni.
Márti, nőgyógyász vagy endokrinológus nem adott gyógyszert? A nődokik nem értenek a hormonokhoz, az már nem az ő szakterületük, keress fel egy jó endodokit.
Csajok, drukkolok Nektek!
Lia
Lia nagyon sajnálom!! Nekem endos nődokim van, de most keresek egy másikat, ha az sem ír fel gyógyszert akkor veszek feketén, nem hiszem el,hogy nem értik,hogy 2 alá le kéne vinni a hülye pajzsmirigyemet... :( nagyon elvagyok keseredve
Márti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!