Ma kezdem a Closty-t, csatlakozik valaki? izguljunk együtt.
Bogika, nagyon sajnálom! :(((((
Nekem még van 4 napom, de lassan felkészülök a legrosszabbra, nem érzem azt, hogy sikerült. :(
Lia
Szomorú vagyok, annyira bíztam benne, hogy előző hónapban mivel egyikünknek sem sikerült, majd most! Én vagyok a következő, aki nem várja, de már nem tudok pozitív lenni. :( Eddig alig vártam, hogy végre hétvége legyen és kiderüljön, most viszont nem akarom, hogy eljöjjön az a nap, nem szeretnék többet csalódni. :(
Lia
Lányok,nagyon sajnálom! Dokitok nektek mit mond ezekre?
Rossz,hogy ez az,amit a nők legjobban szeretnének,és ez az ami annyira nehezen akar megkérkezni!! :( Ági
Hát Csajok, az én hónapom is elmenni látszik. :((( Tegnap este volt egy kis véres nyákom, úgy gondoltam 10 dpo-n talán a beágyazódásról van szó, persze ma reggeltől már rendesen vérzek, még nem mensi, de nem is barnázás, fáj a derekam és idegbeteg is vagyok, szóval ennyit erről :( Gondolom holnapra megjön rendesen is. :((((((((
Lia
jaj lányok, annyira sajnálom!! azt reméltem mindannyian szépen sorban babásodunk majd...
Márti
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Lányok! Ezt azért linkeltem be, mert több éve próbálkoznak, és most sikerült. Ne adjátok fel, lehet, hogy kell idő, de sikerülni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!