Ma kezdem a Closty-t, csatlakozik valaki? izguljunk együtt.
Ági, szerintem ez egy jó eredmény, reméljük az az egy sikerülni fog! Talán a nyálkahártyád vékonyka, szedhetnél e vitamint, hogy megerősítsd kicsit, mert aztán ha sikerül, be is tudjon ágyazódni az a picurka.
Én jó náthás lettem, szóval nem vagyok a toppon, de tolom a vitamint ezerrel. Nagyon lassan telik az idő, még csak 4 dpo volt ma.
Hogy vagytok Csajok? Uncsila, Te hamarosan mehetsz tesztelni, nagyon izgi. :)
Lia
sziasztok, Ági az e-vitamin nagyon sokat segít, nekem a 6-os nykhártyából csinált 12-est :)
ránéznétek a görbémre, megvolt a peteérés? megint leesett ma reggelre a hőm :( [link]
Márti
Ági szerintem is kellene e vitamin!
Márti milyen hosszú szokott lenni a ciklusod?
34-35 naposak
Márti
Márti, szerintem megvolt az ovuláció a 20dik ciklusnapon! Én is sokáig hőgörbéztem, kiváncsi voltam, hogy hogyan néz ki a ciklusom. Ami a vicces nálam, hogy mindig megvolt az emelkedés, az ovufájdalom, tök szép kis görbék voltak, még a doki is ránézett és mondta hogy tuti van peteérés, majd megvizsgált és közölte, hogy nincs, szóval én csalódtam a hőmben, meg ebben az egészben, de nagyon sokat olvastam erről annak idején, bemésolok egy részt neked az egyik oldalról:
"A luteális szakasz második napján (tehát tüszőrepedés után 2 nappal) megint leeshet a hőmérséklet. Ezután a hőmérséklet újra emelkedik és a ciklus végéig a cover line felett marad."
Szóval ez egy teljesen normális dolog, hogy neked pár nappal pé után picit visszaesett, holnaptól újra emelkedni fog!
Lia
Lia köszönöm, annnyira jó lenne, bár gondolom ezt Nektek nem kell részleteznem!! :)
Márti
Gondoltam még ezt is megosztom Veletek:
"A luteális szakasz közepén újra ösztrogéntermelésre kerül a sor, ami a hömérséklet 1-2 napos esését okozza. Az ösztrogén felelös a hüvelyi nyálka termeléséért is, így ebben az idöszakban krémes állagú nyálkát is szoktak tapasztalni. Ez a jelenség ugyan idöben összeesik a beágyazódással, de ezzel nincsen semmilyen összefüggésben. Így sajnos ez alapján nem lehet egy esetleges terhességre következtetni."
Ezt nagyon sokan tévesen gondolják és azt hiszik, hogy a beágyazódás miatt esik, nekem szinte minden hónapban volt egy ilyen leesés és egyikben sem voltam terhes. :( Na de majd most! :)
Lia
Vettem e-vitamint,ahogy tanácsoltátok. De hány mg-ot kéne naponta? 200-300?
Kapott még valaki tüszőrepesztő szurit? Csak azért kérdem,mert én megvettem azt az egyet,amit kiirt a dokinő,de aztán láttam,hogy lehet hogy a papiron kettest ir. Ti mennyit kaptatok?
Ági
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!