Ma kezdem a Closty-t, csatlakozik valaki? izguljunk együtt.
Ági én 400mg-osat vettem, és napi egy szem bőven elég belőle.
csajok,szerintetek jó helyre húzta be az ovut? szerintem nem
Ági, én nem szedek e-vitamint, így sajnos nem tudom, hogy mennyi kellene.
Márti, szerintem jó helyre húzta be és a 20-dik ciklusnapon volt az ovud.
Uncsila, mikor mész a dokihoz tesztelni?
Bogika, hogy vagy?
Lia
Sziasztok Csajok
Sajnos negatív a tesztem, ellenben lett két 3 cm-es cisztám, szóval marha jó kedvem van.....
Ági, én 2 x200 mg-ot szedek !
Bogikaa mi újság?
Márti én nem igazán vágom a hőmérőzést de a Lia úgy látom képben van!
Lia te egyébként hogy vagy?
Uncsila, sajnálom, de olvastam már olyanról, hogy a closti cisztát is csinált, de mellette sikerült a baba is, ne add még fel, elég korán volt a teszt, lehet lesz az még pozitív. Hányadik dpo-n vagy?
Lia
uncsila sajnálom, de még szerintem se keseredj el, várj még pár napot, és igen a terhesség mellett valóban felszívódhat a ciszta, szóval reménykedjünk, szorítok!! :)
Márti
Na Csajok, mi ez a nagy csend :) Hogy vagytok? Bogika, Uncsila, tesztelés?
Én éjjel azt álmodtam, hogy elkezdtem barnázni, kiborító, hogy már álmomban is ez megy. Azt hiszem azért van ez, mert ez az utolsó clostis hónapom és félek, hogy ez sem fog sikerülni és akkor végképp nem tudom mit tegyek. Na de még van 6 napom, lassú hét lesz ez. :(
Lia
sziasztok! Lia ne keseredj el, sokaknak akkor jött össze mikor abbahagyták a clostyt!
én is ilyen rosszakat álmodom, sajnos ugrál a hőm :(((
Márti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!