Ma kezdem a Closty-t, csatlakozik valaki? izguljunk együtt.
Bogikaa mi a helyzet????
Márti
Márti, az tény, hogy nem egy tipikus tankönyvi görbe, viszont látszik, hogy felfelé tart a hőd, ami jó. Szerintem megvolt az ovud a 20dik napon, pont egy hete, szóval ne keseredj el, jó lesz ez!
Lia
köszönöm Lia! akkor bízok egy kicsit, hátha...
Márti
Sziasztok!
Mára nem vártam,ha 28 nappal számolok,viszont az utolsó ciklusaimban 30 napra jött meg.És mivel most is a 16.napon volt az ovum,ezért inkább holnapután nem kellene megjönnie!Egyébként a mellem eléggé fáj,meg megduzzadt,de ez előfordul mensi előtt is sajnos!
Ki mikorra nem várja? Valami tünet? :)
Bogikaa szorítok!, nekem még van 1hetem a nemvártig, de szúrkálgat a petefészkem+ fájdogál a derekam :((
Márti
Márti, a beágyazódáskor is lehet enyhe petefészek körüli szurkálást érezni. Hátha az okozza és nem más:)
Flóra
Sziasztok Csajok
Itt vagyok ám csak a hétvégén picit elvoltam kenődve...,
Jaj nagyon izgulok miattatok ezerrel megy a drukk Drágáim...
Ja nekem megjött....
Uncsila, én is nagyon sajnálom!!! Mi lesz ebben a hónapban? Tovább a closti?
Lia
Mindenképpen!!!!
Holnap kell felhívnom az orvosom Uh miatt , mert a két kis cisztámnak még fel kell szívódnia, csak utána lehet folytatnom a clostyt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!