Új hónap új remény! Kitart velem ebben a hónapban is?
harmadik hónapom!
Áprilisban 65 en tartótak velem,ebböl 2 boldog kismami:)gratula nekik! Remélem ebben a hónapban többen leszünk:)Várom régi és új fórumozoimat:)az elözö toppikom:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb.. ide is lehet írni,,,:)))de ez az ujabb:)
Mi most nem próbálkozunk, mert a férjem nem tudott hazajönni. De arra jó lesz ez a ciklus, hogy lássam, a hármas kezelés hatására rövidül-e a ciklusom. Most mintha a 16. napon éreztem volna az ovus fájdalmat. Múlt hónapban a 21. napon volt, akkor bejött, mert pont 14 nap múlva megjött.
Így számolva 23án kell megjönnie.
2es vagyok
De, itt a kép, 15. dpo
Azóta nem teszteltem, dokihoz majd csak május végén megyek :)
Sziasztok!
8-as és 28-as vagyok!
Jó hírrel szolgálhatok végre!!!
Ma reggel pozitívat teszteltem. 10. dpo, 10-es teszt egyértelműen pozitív lett, már az első percben kijött a két csík. :) :) :)
Nagyon-nagyon boldog vagyok!
Szurkolok mindenkinek, aki még a tesztelés előtt áll, hogy sikerüljön!
de jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó:D
Gratulálok,,nektek nagyon jül kezdödik már van 2 pozisunk:)
orvoshoz mikor mentek??
43-as vagyok
Köszönöm szépen! :)
Én kb 6 hetesen akarok menni, a kislányommal is úgy mentem annak idején, és akkor már tutira látszott minden, dobogott a kis szíve. Szerintem előbb felesleges elmenni, úgyhogy június elejére tervezem. :)
Gratula a pozisoknak !
7-es voltam! Én majd csak május végén fogom megtudni.
Igen leghamarabb pénteken érdemess teszteni!!!Sok sikert várjuk!!!
7es mikor van lesz ovud??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!