Ma vagy holnap nem várom. Hétvégén majd leszakadt a derekam, ma reggel már semmi. Hasam nem fáj, pedig mikor megjön fájni szokott. Nagyon pici barnás váladékom van, az is csak most este. Van még remény, vagy ez sem az a hónap?
Figyelt kérdés
2009. máj. 18. 20:48
1/6 anonim válasza:
Nem szeretnék ünneprontó lenni de nekem mindig így kezdődik a menszi. Első nap előtt pici barna folyás, utánna megerősödik. De remélem a picike ügyeskedik a háttérbe! :)
2/6 anonim válasza:
szia van remény nekem igy volt a nemvárt napján barnáztam azt hittem megjön és nem sikerült aztán 2 nap barnázás ,utána semmi, csináltam tesztet és pozitiv lett,
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok. Most irtam ide először, bár már hónapok óta olvasgatom a kérdéseket-válaszokat, hátha "okosabb" leszek tőlük.
Nagyon jó lenne, ha babuci lenne, már 1,5 éve próbálkozunk... Szoritsatok nekem , hogy az legyen..
2009. máj. 18. 21:12
4/6 A kérdező kommentje:
Nem irtam a kérdésbe, de mensi előtt mindig van bő folyásom, de most nem volt. És a szokásos feszült, ingerült állapot sem volt eddig,pedig előtte 1 héttel már szokott lenni.
2009. máj. 18. 21:15
5/6 anonim válasza:
Nagyon szorítok, hogy babád legyen!!!
Minden esély megvan rá...
Írj, ha teszteltél!
A.
6/6 A kérdező kommentje:
Megvárom a holnapot, ha semmi, akkor megpróbálok egy tesztet. Bár már félek a sok csalódás után...
Majd megirom, hogy mi lett az eredmény.
2009. máj. 18. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!