Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Új hónap új remény! Kitart...

Sarah23 kérdése:

Új hónap új remény! Kitart velem ebben a hónapban is?

Figyelt kérdés

harmadik hónapom!

Áprilisban 65 en tartótak velem,ebböl 2 boldog kismami:)gratula nekik! Remélem ebben a hónapban többen leszünk:)Várom régi és új fórumozoimat:)az elözö toppikom:)

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb.. ide is lehet írni,,,:)))de ez az ujabb:)

2013. máj. 4. 22:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/209 anonim ***** válasza:

Gratulálok!

pöpp:

Voltatok kivizsgáláson a férjeddel? Mert 1 év hosszú idő.

2013. máj. 7. 10:13
 22/209 anonim ***** válasza:
Én is Gratulálok! :-) Kivizsgáláson még nem voltunk, eddig még próbáltam úgy hozzáállni, hogy nem lehet gond, de már egyre jobban kételkedem ebben. :-( Még ezt a hónapot megvárom és úgy is esedékes az éves szűrés, majd megemlítem a dokimnak, hogy mi a helyzet.
2013. máj. 7. 11:45
 23/209 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen mondd az dokinak.

Lehet, hogy csak egy apró gond van.

Egy ismerősöm járkált orvosról orvosra, nem tudták, mi a baja. Kiderült végül, hogy a petevezetékei el voltak záródva. Komolyan, a mai világban emiatt ne legyen valakinek babája???

2013. máj. 7. 11:59
 24/209 A kérdező kommentje:
igen érdemes elmenni dokihoz!énis fogok menni mert érdemess !
2013. máj. 7. 12:18
 25/209 anonim ***** válasza:
Rengeteg időt veszít az ember ilyenkor. És az a sok fájdalom, amit az okoz, hogy nem sikerül...
2013. máj. 7. 12:26
 26/209 anonim ***** válasza:
Hát igen csak azért ott van az emberben az a félsz is, hogy mi van akkor, ha olyat mond a doki amit nem szeretnénk hallani...nem szeretném megtudni, de szerintem, annál kegyetlenebb érzés nincs, bár be kell, hogy lássam ez a hónapról, hónapra való "bizonytalanság" is megterheli az ember lelkét rendesen...tényleg csak a miértek és a kérdőjelek villognak az agyamban :-)
2013. máj. 7. 13:26
 27/209 A kérdező kommentje:
Miujság van Lányok??Nekem ez a 9ciklusnapom kezdjük a probálkozást,,,most uj dolgokat vettünk be:)ti hogy vagytok??
2013. máj. 9. 11:54
 28/209 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én ma vagyok a 7. dpo-n. Várom a tesztelés napját, már nagyon izgulok!

Kedves kérdező, milyen új dolgokat próbáltok most ki? Mit értesz ez alatt?

2013. máj. 9. 15:22
 29/209 A kérdező kommentje:

na akkor már csak pár nap és remélem legalább egy halvány pozit láthatunk!!!

igazábol kicsit utána olvasgatunk a férjemmel ,,nem vagyunk megrözöttek ha jön a baba hagy jöjön,,,de ha nem annak is oka van,,de olvastunk egy ujabb dolgot amit itt nem irnák ki mert ilyesmit nem ir ki az ember:)))de ha érdekel privibe szivesen leirom:)))amugy lehet hogy te is tudsz errölén még nem n ekem ez új:)

2013. máj. 9. 19:15
 30/209 anonim ***** válasza:
ezt az új dolgot én is szívesen elolvasnám
2013. máj. 9. 19:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!