Új hónap új remény! Kitart velem ebben a hónapban is?
harmadik hónapom!
Áprilisban 65 en tartótak velem,ebböl 2 boldog kismami:)gratula nekik! Remélem ebben a hónapban többen leszünk:)Várom régi és új fórumozoimat:)az elözö toppikom:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb.. ide is lehet írni,,,:)))de ez az ujabb:)
11.56.58.
Ma reggel èn is teszteltem de kàr volt mert olyan halvàny a 2. csík ès idön túli is, hogy le se tudom fotozni. 9. vagy 10. dpo-n vagyok.
Szerintem ha van ott csík akkor még ne adjátok fel,az jó jel,akár időntúli,vagy halvány!
Nekem sajna még az ovu tesztem is negatív lett most valamiért.
7es
ha halványan de ott van az már vmi!!!!
Nem kell elcsüggedni mig nem jön meg addig van remény:D Kár hogy kép nincs:(
17,34
Este teszteltem még egyet, de az egyértelműen negatív és most este már a hasam is elkezdett görcsölni. Van egy olyan rossz érzésem, hogy meg is jön reggelre. :-(
A szülinapos vagyok..
Csajok nagyon rossz a kedvem. Sírni szeretnèk :-(
Következö nap csinàltam tesztet de az negativ lett.
Ma most csinàltam , de egèsz nap pisilni jàrok így halvàny pozi. Nagyon halvàny de làtom a 2. csíkot ès màr idön belül kijött.
Miért rossz a kedved Kedves szülinapos?
A halvány csík is csík és ott van,nem 25-én kell megjönnie? 4 nap múlva erősebb lesz,szerintem kismama vagy! :D
7es
Kicsit vitatkoztunk a pàrommal. Szerintem a hormonok megbolondítanak :-(
Most örülök is meg nem is.
Ö mèg nem is tudja, de èlete legnagyobb vàgya a baba szóval biztosan nagy lesz a boldogsàg amikor elmondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!