Sarah23 kérdése:
Új hónap új remény! Kitart velem ebben a hónapban is?
Figyelt kérdés
harmadik hónapom!
Áprilisban 65 en tartótak velem,ebböl 2 boldog kismami:)gratula nekik! Remélem ebben a hónapban többen leszünk:)Várom régi és új fórumozoimat:)az elözö toppikom:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb.. ide is lehet írni,,,:)))de ez az ujabb:)
2013. máj. 4. 22:44
1/209 anonim válasza:
nekem már 4 napja késik :)én most biztosra veszem, végre megtürtént a kis csodánk :)
3/209 A kérdező kommentje:
tesztet még nem csináltál?
2013. máj. 4. 23:18
4/209 anonim válasza:
nekem is a 3.dik hónapom fog következni remélem sikerrel fogok járni, már nagyon bosszant hogy nem akar sikerülni
5/209 jennifer012 válasza:
Nekem is a 3honapom remélem sikerül !
6/209 anonim válasza:
Nekünk a második hónap.
24-re nem várom, de nekem szokott alapból késni.
7/209 anonim válasza:
Nekem az első hónapom lesz azóta,hogy missed abortuszom volt fél éve ,remélem sikerülni fog és mindenkinek hasonlóan kívánom,hogy sikerüljön a várva várt bébi!
8/209 anonim válasza:
Sziasztok!
Én 15-ére nem várom, nekünk a második hónapunk ez. Előző hónapban is együtt izgultam veled, kedves kérdező. :)
Remélem ezúttal sikeres lesz ez a hónap! Te mikorra nem várod?
9/209 A kérdező kommentje:
remélem sikeresebb hónapunk lesz:)Én majd csak hó végére:)addig próbálkozunk:)
2013. máj. 5. 13:03
10/209 anonim válasza:
2es vagyok
de teszteltem már, nagyon halvány pozitív :) remélem erősödni fog, szerdádra nem várom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!